Seriemesteren refses etter at de pådro seg røde kort med vilje: – En parodi av en kamp

HERJET FØR PAUSE: Trym Bilov-Olsen puttet seks mål i 1. omgang, og var mye av grunnen til at Lillestrøm ledet til pause. 2. omgangen ble en helt annen historie.FOTO: ARKIV

HERJET FØR PAUSE: Trym Bilov-Olsen puttet seks mål i 1. omgang, og var mye av grunnen til at Lillestrøm ledet til pause. 2. omgangen ble en helt annen historie.FOTO: ARKIV

Artikkelen er over 3 år gammel

(Elverum – Lillestrøm TH 30-22) LTH-trener Stian Bjermeland var lite fornøyd med hvordan seriemesteren opptrådde søndag kveld.

DEL

Det startet uforskammet bra for Lillestrøm i Terningen Arena søndag kveld. De gulkledde viste null respekt for seriemesere, og etter 30 minutter var det bortelaget som kunne ta en velfortjent pause med ledelse i baklomma. 2. omgangen ble derimot en helt annen historie.

Bare åtte minutter etter pause ledet plutselig Elverum 19-13. Da var det kjørt, og Elverum vant til slutt 30-22 – til tross for at de ifølge Lillestrøm-trener Stian Bjermeland dro på seg utvisninger med vilje.

– Det er litt stusselig

Elverum dro totalt på seg ni 2-minuttere, og fikk fire røde kort.

– Det gjør de med vilje. De vil sone karantenene før sluttspillet. Jeg skjønner hvorfor de gjør det, men det er litt stusselig av en seriemester. Det blir en parodi av en håndballkamp, sier Bjermeland.

Elverum har nemlig avgjørt serien for flere kamper siden, og hadde lite å spille for mot Lillestrøm.

– Likevel klarer vi ikke dra nytte av det, og det er litt synd, sier Bjermeland.

16 minutter uten mål

Lillestrøm scoret 13 mål før pause. Så gikk det 16 minutter og 45 sekunder før de puttet det neste.

– Vi brenner alle mulighetene våre. Vi står stille, og vi misbruker overtall. Etter hvert går det bare på det psykiske. Det er alt for dårlig. Jeg har vel vært borti lignende, men det nærmer seg vel rekord, sier Bjermeland, som strengt tatt er fornøyd med hvordan de håndterer seriemesteren.

– Vi var skikkelig tent. Vi sto veldig bra bakover i 1. omgang, og spilte smart i angrep. Så var det 2. omgangen da...

Bækkelaget neste

Kampprogrammet er mildt sagt knalltøft for LTH, som potensielt kan havne på direkte nedrykk. Nå går de fra seriemesteren, til 2. plassen i sesongens siste kamp.

– Vi må få tilbake troen, og ofre oss maksimalt. Vi kan slå dem, sier treneren.

KAMPFAKTA

Elverum – Lillestrøm TH 30-22 (12-13)

Terningen Arena. Mål Lillestrøm: Bilov-Olsen 9, Loftenes 4, Pettersen 2, Nøstdahl 2, Inglingstad 2, Holmstad 1. Toppscorer Elverum: Lindboe, 6. Utvisninger: Elverum 9x2 min. Lillestrøm 1x2 min. Dommere: Øistein Pettersen og Rune Kristiansen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken