Skade sender Tønnesen ut av troppen til håndball-VM

IKKE TIL VM: Kent Robin Tønnesen, her i aksjon mot Sveits sist sommer, må stå over VM etter at han pådro seg et brudd i hånden.

IKKE TIL VM: Kent Robin Tønnesen, her i aksjon mot Sveits sist sommer, må stå over VM etter at han pådro seg et brudd i hånden. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Kent Robin Tønnesen fra Rælingen pådro seg et brudd i hånden under en trening med landslaget i håndball. Dermed blir det ikke noe av den planlagte VM-turen.

DEL

Håndballforbundet opplyser om skaden i en pressemelding sent fredag, skriver VG. Der opplyser de også at Harald Reinkind fra THW Kiel får den ledige plassen i VM-troppen.

– En meget ubeleilig og kjedelig skade. Jeg hadde virkelig sett fram til årets VM. Selv om jeg nå er satt på sidelinjen ønsker jeg resten av troppen lykke til i Danmark, og jeg lover å komme sterkt tilbake, sier Tønnesen, som til daglig spiller i ungarske Veszprém.

– Kent Robin har en caput-fraktur i andre metacarp med feilstilling. En såkalt «boksefraktur», det vil si et brudd i mellomhåndsknokkelen til venstre pekefinger, forteller herrelandslagets lege Thomas Torgalsen. han antar at Tønnesen blir operert til uken.

VM-troppen reiser til mesterskapet i Danmark 9. januar.

(NTB)

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken