Overvann satte en stopper 2. divisjonskampen mellom Eidsvold Turn og Egersund.

Kampen som skulle vært spilt lørdag er utsatt. De store nedbørsmengdene på Romerike gjorde at gressbanen på Myhrer stadion ikke lot seg gjennomføre på grunn av overvann.

Egersund fikk velge om de ville spille kampen på kunstgresset utenfor Eidsvollhallen. Etter at de hadde befart banealternativet valgte bortelaget å flytte kampen til en senere dato.

– Spillerne hadde ikke med seg fottøy til å spille på kunstgress. Slik både jeg og spillerne vurderte det var det ikke helsemessig forsvarlig å spille med store knotter på banen, som var hard og gammel. Vi kunne ikke dra ut og kjøpe 11 par nye sko og da var valget enkelt, sier Egersund-trener Magnus Powell til rb.no.

– Hadde blitt en parodi

Daglig leder i Eidsvold Turn, Roar Halvorsen, har forståelse for avgjørelsen som motstanderen til slutt falt ned på.

– Hadde det vært opp til oss, så hadde kampen blitt spilt. Men vi respekter avgjørelsen til Egersund, sier Halvorsen.

Begge lagene var aldri i tvil om at kampen ikke lot seg gjennomføre på den «oversvømte» gressbanen på Myhrer.

– Det hadde blitt en parodi, sier Halvorsen.

På tribunen

Powell – med en fortid som både spiller og trener i LSK – tok senere lørdag ettermiddag turen til UKI arena for å se Ull/Kisas møte med Vard Haugesund. I neste seriekamp er nettopp Jessheim-klubben motstander for Powell og hans spillere.

– Aldri så galt at det ikke er godt for noe, sier Powell.

Ifølge Halvorsen vil trolig kampen spilles om halvannen uke. I neste uke får klubbene beskjed om når kampen skal spilles av Norges Fotballforbund.