Skedsmos jenter vant gruppespillet med hele 24–3 i målforskjell mot finske, danske og norske lag.

Kvartfinalen vant de greit 4–0 over et dansk lag som ikke ga så mye motstand. Semifinalen ble tøff. Tolvåringene møtte et tøft tysk lag, det ble mange dueller og veldig mye løping. Skedsmo scoret etter 10 sekunder, det ga tyskerne en knekk og ga Skedsmo en flott start og god selvtillit.

Det tyske laget var nok også vant til å vinne mye, de var så skuffet etterpå at de nesten ikke ville takke for kampen. skedsmojentene forberedte finaledagen med massasje av slitne bein kvelden før. Finaledagen. Skedsmo J12 er veldig spente, det er stas med innmarsj og norsk og finsk nasjonalsang. Kampen gikk på stor 7-er bane, det merktes godt på slitne skedsmobein.   Resultatet ble 1–1 til fulltid og dermed ble det ekstraomganger. Det er vel som det skal være i store turneringer!

Det er mange skedsmolag i Dana Cup, og mange av de andre lagene og foreldrene var med å heie jentene fram til seier. Det var en fantastisk stemning og en fantastisk støtte.

Kampen ble avsluttet med straffesparkkonkurranse. Skedsmo J12 holdt hodet kaldt og vant til slutt 4–3.

Disse skedsmojentene begynner å gjøre seg bemerket, de siste 4 årene har de vunnet Arvika cup, Karlstad Suncup, de har vært puljevinnere i Norway Cup to ganger, og nå Dana Cup 2016. Dette er en gjeng med flotte jenter som jobber hardt, og har godt samhold både på og utenfor banen.