SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Norsk vinner av 222 millioner kroner i Vikinglotto

Av

Det var gigantpott onsdag kveld. Her er vinnerne.

DEL

Noen potter er likere enn andre, men potten onsdag kveld var likest. Tre to-tall etter hverandre med seks nuller kunne bli dine om du klokket inn alle tallene helt alene.

222 millioner norske blanke kroner var potten onsdag 13.mars. Mer penger enn de aller fleste av oss kan drømme om. 

Vinnertallene 13.mars ble som du ser på bildet under:

Vi følger saken videre utover kvelden etter at Norsk Tipping har fått tak i vinneren.

På fredag er det er det for øvrig over en halv milliard kroner i Eurojackpot. Du kan spille her. 

Extratrønder tirsdag

Det var en mann fra Trondheim som ble trukket ut som Extra-kandidat tirsdag 12. mars, men vi fikk ikke snakket med vinneren før etter at trekningen var ferdig.

Programleder Johan Høstmælingen måtte dermed sende inn de seks tallene på egen hånd i Extra-trekningen på NRK2. Det var ikke noe problem.

Fra 400.000 til 1,8 millioner

Trønderen hadde sikret seg en inngangspremie på 400.000 kroner, og vi ble stående der en stund. De tre første tallene var nemlig ikke å finn på det uttrukne spillerbrettet-. Men så ble det treff, og premien økte til 1 million blanke kroner. Deretter ble det en ny bom, men det sjette og siste tallet fant sin plass på brettet og premien endte på 1,8 millioner kroner.

- Det var jo bra, det må jeg virkelig si, sa Trondheim-mannen da vi snakket med ham etter trekningen. Han hadde fulgt med på skjermen og gledet seg stort.

- Det er jo sånt en har drømt om i mange, mange år.

Mannen hadde ikke noen umiddelbar plan med millionpremien.

- Nei, jeg må nok la det synke inn først. Kanskje se pengene på kontoen og ta det med ro. De går jo ingen steder, så det er ingen grunn til å ha hastverk, sa den sindige pg glade trønderen.