Gå til sidens hovedinnhold

Ny nedtur for United?

Artikkelen er over 4 år gammel

Brennhett byderby i Manchester i kveld!

Midtukekupongen består denne uken av kamper fra den engelske ligacupen og italiensk Serie A, i tillegg spilles semifinalen i cupen mellom Rosenborg og Bodø/Glimt. Samtlige kamper spilles onsdag.

Rosenborg har allerede vunnet Tippeligaen, og nå satser trønderne alt på å komme seg til cupfinalen. Men det kan bli enklere sagt enn gjort. Glimt har gitt Rosenborg problemer de siste tre sesongene. På de fem siste innbyrdes oppgjørene har trønderne kun vunnet én gang. Det kan bli en spennende semifinale på Lerkendal.

Bonuspotten har vokst til 1,4 millioner kroner til den som skulle klare å bli alenevinner onsdag kveld. Pausepotten ligger på 360 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 1955.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Rosenborg - Bodø/Glimt H(U)

Glimt har laget problemer for RBK de sistesesongene. Trønderne har kun vunnet én av de siste fem kampene mot nordlendingene. Tre kamper har endt med poengdeling og Glimt har én seier. Men: På Lerkendal har RBK vunnet 15 av de siste 20 kampene mot Glimt.

2. Man United- Man City B(HU)

Byderby i ligacupen. Jose Mourinho har allerede uttalt at han har ligacupen på fjerdeplass på sin prioriteringsliste, bak Premier League, FA-cupen og europaligaen. City er uten seier i de fem siste kampene, og United er ustabile. City trenger en opptur. Vrien match.

3. West Ham United - Chelsea B

Byderby i London! Øst mot vest. Det virker som West Ham endelig har våknet. De har vunnet de to siste Premier League-kampene, men får en knalltøff oppgave i ligacupen. Chelsea banket United 4-0 sist. De har muret igjen bakover, og scoret ni mål på de tre siste.

4. Southampton - Sunderland H(U)

Southampton viser flott form. De har kun ett tap på de syv siste kampene. Spilte 1-1 mot City sist. Sunderland er i forferedelig form. De har fire kamper på rad uten seier. Forrige seier kom i ligacupen mot QPR (2-1). Sitter med en følelse av at de kan overraske her.

5.  Juventus - Sampdoria H

Juventus topper i Serie A, men de har kun to poengs forsprang på AC Milan og Roma før denne serierunden. Sampdoria er ingen yndlingsmotstander. Juve har kun vunnet fem av de siste ti kampene mot dem. De har tre poengdelinger og to tap. Bør bli hjemmeseier!

6. Inter - Torino U(B)

Inter er i trøbbel. De har tapt fire av de fem siste kampene i alle turneringer. Hjemmeformen er likevel brukbar. De står med 1-2-1 på San Siro i Serie A. Torino ligger på en sterk femteplass, men de tar flesteparten av poengene sine hjemme i Piemonte.Lukter litt U!

7. Fiorentina - Crotone H

Soleklar H! Fiorentina banket hjemmesterke Cagliari 5-3 på Sardinia i helgen.  Toscana-laget er på vei oppover tabellen etter en litt treg start på sesongen. Crotone rykket opp denne sesongen, og de har som ventet fått det tøft. De har bare ett poeng på ni kamper.

8. Lazio - Cagliari H

Lazio tok ett poeng på bortebane mot formsterke Torino i helgen. De har vunnet de fire siste kampene mot Cagliari. Gjestene fikk seg en på trynet søndag. De tapte 3-5 mot Fiorentina på hjemmebane. Sardinia-laget er svake borte. De har en seier og tre tap hittil.

9. Napoli - Empoli  H

Det er vanligvis vanskelig å spille mot Napoli på Stadio San Paolo, men de har faktisk to hjemmetap på rad før Empoli kommer på besøk. Toscana-miniputten var et friskt pust sist sesong, men har skuffet stort denne sesongen Napoli skal tilbake på vinnersporet.

10. Sassuolo - Roma B

Sassuolo har vunnet alle fire hjemmekampene men siden de brukte Antonino Ragusta som ikke var spilleberettiget i kampen mot Pescara så ble resultatet satt til 0-3. Roma er i kjempeform. De har vunnet alle tre bortekampene mot Sassuolo uten å slippe inn mål.

11. ChievoVerona - Bologna  U(H)

Chievo er ubeseiret mot Bologna i de fire siste oppgjørene. De har faktaisk kun tapt én av de siste tolv hjemmekampene mot Bologna, men fem av kampene har endt uavgjort. Bologna har ennå ikke vunnet borte. De står med 0-2-2. Stor sjanse for poengdeling.

12. Pescara - Atalanta  B(U)

Nyopprykkede Pescara fikk en grei start, men er uten seier i de syv siste kampene nå. Tapte 1-3 mot Udinese på søndag. Atalanta har virkelig funnet formen. De har vunnet mot Inter og Napoli på hjemmebane og spilt uavgjort borte mot Fiorentina. Dristig B?

Kommentarer til denne saken