SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Elleve kamper uten tap mot VIF

Forstår Branns taktikk: Moldes Ole Gunnar Solskjær.

Forstår Branns taktikk: Moldes Ole Gunnar Solskjær.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Molde har et godt tak på Vålerenga.

DEL

OddstipsMandag kan det ofte være få kamper å velge mellom på oddsprogrammet, men dagens oddsprogram har masse spennende å by. Tippeligaen, dansk Superliga, russisk Premier League og Allsvenskan, for å nevne noe.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Vålerenga - Molde B

Norsk, eliteserie. Molde har spilt elleve kamper på rad uten tap mot Vålerenga. Sist de tapte mot Oslo-laget var i august 2010!

Etter syv kamper på rad uten seier vant Vålerenga 4-2 i bunnoppgjøret mot Start i Kristiansand. De har fire tap og tre uavgjorte. De tapte blant annet 1-4 i Bergen mot Brann. Vålerenga ligger under nedrykksstreken med 15 poeng før mandagens hjemmekamp.

Molde har også slitt med formen. De har fem kamper på rad uten seier, og fire av kampene er tapt. De har kun én seier på de syv siste matchene. De har likevel ti poeng mer enn Vålerenga, og ligger på niendeplass før mandagens kamp på Ullevaal.

På bortebane er formen elendig. De har ikke vunnet på de fem siste bortematchene, ja, de har kun én borteseier på de seks siste bortekampene. De står med tre strake bortetap. I forrige bortekamp tapte de 3-4 på Fosshaugane mot Sogndal.

Det har skjedd store endringer i Molde-stallen i løpet av sommeren. Fredrik Gulbrandsen har gått til Red Bull Salzburg og Mohammed Elyounoussi er solgt til sveitiske Basel. I tillegg er Dulee Johnson løst fra kontra. kten. Han har endt opp i Start. Thompson Unachi Ekpe er lån ut til Kristiansund resten av sesongen, mens de har avsluttet lånet av Mushaga Bakenga.

Samtidig har Ole Gunnar Solskjær fått inn to spennende offensive spillere i islendingen Bjørn Bergmann Sigudarsson fra Wolverhampton og den tidligere Stabæk-spilleren Fredrik Brustad som kommer fra svenke AIK. Han har også hentet tilbake Amidou Diop som har vært utlånt til Kristiansund, og kjøpt Sogndals storvokste midtbanespiller Babacar Sarr.

Vålerenga har fått inn Henrik Kjelsrud Johansen fra Odd, Samuel Fridjonsson fra Reading og Magnus Lekven fra Esbjerg. De har mistet Deshorn Brown som er solgt til den kinesiske klubben Shenzhen, og Jesper Arvidsson som har gått til IK Sirius i Sverige.  Det virker i utgangspunktet som VIF-stallen er styrket, men det spørs om de ikke trenger flere forsterkninger for å klatre på tabellen.


Historien taler for borteseier på Ullevaal. Bare se på disse tallene:

  • Molde har vunnet 20 av de siste 38 kampene mot Vålerenga.
  • VIF har kun vunnet 13 av 38 kamper mot Molde.
  • Molde har vunnet fire av de fem siste kampene mot Kjetil Rekdals menn i Oslo.
  • Romsdalingene har holdt nullen i de siste seks kampene mot VIF.

Molde burde være favoritter om man ser på statikken ovenfor, men Norsk Tipping har 2,55 i odds på Molde. Det gjør valget enkelt for meg.

Jeg tror på seier til Ole Gunnar Solskjær & Co. Det gir 2,50 i odds, og innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt singeltips mandag 1. august:

Vålerenga - Molde 2,45 - 3,20 - 2,55 B

Total odds: 2,55