Det er et omfattende langoddsprogram vi har foran oss torsdag. Den andre gruppespillrunden i Europa League skal spilles og med åtte grupper a fire lag er det hele 24 kamper som skal spilles i kveld. Både Rosenborg og Sarpsborg 08 har hjemmekamper mot tøff motstand. I tillegg spilles det tre kamper i Eliteserien i ishockey her hjemme og det er full runde i SHL i Sverige. Natt til fredag er det åtte kamper i NHL. Norges fotballjenter skal ellers ut i privatlandskamp mot Sverige.

FC Salzburg - Celtic H pause/fulltid dobbel 2,40 (spillestopp kl 18.50)

Erling Braut Hålands nye klubb er som vanlig overlegne hjemme i Østerrike. Vant serien med 13 poeng forrige sesong og har innledet med å vinne samtlige ni seriekamper denne sesongen. Imponerte også stort i forrige sesongs Europa League og tok seg helt til semifinale. Der ble det 0-2 tap borte mot Marseille i første semifinale, så vant Salzburg 2-0 hjemme i returen, men Marseille fikset finaleavansement i ekstraomgangene. Innledet gruppespillet med en knallsterk 3-2 seier borte mot RB Leipzig. Patson Daka er ute med skade for Salzburg.

NB! Fredag er vanvittige 464 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Celtic er faktisk helt nede på 5. plass i hjemlig serie etter de sju første serieomgangene og står med 4-1-2 totalt. Opp til serieleder Hearts er det seks poeng. Slo Rosenborg 1-0 hjemme i den første gruppespillkampen. ar med i gruppespillet i Champions League forrige sesong, men tapte der fem av seks kamper. Ble likevel nummer tre i gruppa og gikk dermed til åttedelsfinale i Europa League. Der ble Zenit St. Petersburg for sterke. Kristoffer Ajer er fortsatt ute med skade for Celtic, men Odsonne Edouard er ventet å bli klar.

FC Salzburg har innledet sesongen knallsterkt og dette blir en tøff oppgave for Celtic. Salzburg ledet 2-0 allerede til pause borte mot RB Leipzig i den første gruppespillkampen for 14 dager siden og tok seg altså helt til semifinale i fjorårets Europa League-turnering.  1,55 på hjemmeseier er nok som det må være. Jeg tror Salzburg setter gassen i bånn direkte og spiller Salzburg til å lede til pause og vinne til slutt. Oddsen på pause/fulltiddobbelen H/H er fine 2,40.

Her kan du levere spillet