Gå til sidens hovedinnhold

Rosenborg kommer til kort mot RB Leipzig

Artikkelen er over 2 år gammel

Rosenborg har en meget tøff oppgave foran seg hjemme mot Leipzig i kveld, men trønderne kommer til å stritte imot.

Det er et omfattende langoddsprogram vi har foran oss torsdag. Den andre gruppespillrunden i Europa League skal spilles og med åtte grupper a fire lag er det hele 24 kamper som skal spilles i kveld. Både Rosenborg og Sarpsborg 08 har hjemmekamper mot tøff motstand. I tillegg spilles det tre kamper i Eliteserien i ishockey her hjemme og det er full runde i SHL i Sverige. Natt til fredag er det åtte kamper i NHL. Norges fotballjenter skal ellers ut i privatlandskamp mot Sverige.

Rosenborg - RB Leipzig pause/fulltid U/B - 4,25 (spillestopp kl 18.50)

Rosenborg forsvarte seg bra i det aller lengste i den første gruppespillkampen borte mot Celtic, men det brast tre minutter før full tid når Leigh Griffiths scoret et meget fortjent seiersmål for vertene. Søndag ble RBK utspilt store deler av kampen i seriemøtet borte mot Molde og tapte meget fortjent 0-1. Men siden Brann også tapte sin kamp borte mot Tromsø mandag kveld, leder Rosenborg fortsatt med fire poeng. Rosenborg var også med i gruppespillet forrige sesong, men var langt fra avansement og endte opp med 5 poeng.

NB! Fredag er vanvittige 464 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

RB Leipzig var med i gruppespillet i Champions League forrige sesong etter sin sterke 2. plass i Bundesliga sesongen 2016/17. Endte på 3.plass i sin gruppe da og gikk dermed til sluttspillet i Europa League. Der tok laget seg til kvartfinale, men der ble det tap mot Marseille. Har ikke imponert voldsomt på bortebane de siste sesongene. Endte opp med 6-4-7 i Bundesliga forrige sesong, og står med 1-1-1 hittil denne sesongen. Emil Forsberg har vært ute i flere perioder det siste året og er ikke med til Trondheim grunnet skadeproblemer. heller ikke midtbanespilleren Kevin Kampl er med til Trondheim.

Rosenborg spilte 1-1 hjemme mot Zenit St.Petersburg forrige sesong, men har ikke vist knallform i det siste. 1,60 på borteseier er uansett ingen spillbar odds. Jeg tror RB Leipzig trekker det lengste strået, men velger å sette pengene på kombinasjonen U til pause og B til slutt. Det utfallet betales med spreke 4,25 i odds.

Her kan du levere spillet

Kommentarer til denne saken