SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

West Ham er Cardiff sin skrekk-motstander

West Ham's Michail Antonio, left, celebrates with West Ham's Declan Rice, right and West Ham's Robert Snodgrass, center, after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between West Ham and Fulham at the London Stadium in London, Friday, Feb. 22, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)

West Ham's Michail Antonio, left, celebrates with West Ham's Declan Rice, right and West Ham's Robert Snodgrass, center, after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between West Ham and Fulham at the London Stadium in London, Friday, Feb. 22, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) Foto:

Av

West Ham har vunnet de syv siste kampene på rad mot Cardiff. Vi tror de vinner igjen på lørdag.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Lørdagskupongen: City er bankers på lørdagskupongen

Oddssingel Premier League: Spurs må ha tre poeng

Oddssingel Premier League: Vi tror superduoen senker Brighton

Oddssingel Premier League: West Ham er Cardiff sin skrekk-motstander

Oddssingel Premier League: Agüero har en vanvittig statistikk på Etihad

Oddsdobbel: Dobbel til nesten fem ganger spilles

Eurojackpot: H va skjer hvis du vinner 513 millioner kroner?

Vikinglotto: Vant annenpremien i Vikinglotto – ble mangemillionær

V65 Skive: V65-jackpot fra Danmark lørdagskveld

Det er syv Premier League-kamper på lørdagens langoddsprogram, og to av topplagene er i aksjon. Serieleder Manchester City skal møte Watford på Vicarage Road, mens Tottenham drar til St. Mary's for å møte Southampton. De anglofile kan også glede seg over at det er full runde i Championship, League One og League Two. I tillegg er det interessante kamper i 1. Bundesliga, i La Liga og i Serie A. Ellers er det %0 km klassisk fellesstart i langrenn, kombinert og laghopp fra Holmenkollen på oddsmenyen.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Cardiff City - West Ham United 3,30 - 3,20 - 2,00 B (spillestopp kl. 1555)

Klikk her for å levere dette spillet

Cardiff tapte 0-2 mot Wolves sist helg. Det var lagets tredje tap på rad i Premier League. Waliserne har sluppet inn ti må på de tre kampene og kun scoret ett.

To av de tre tapene har kommet på hjemmebane. De tapte 1-5 mot Watford og 0-3 mot Everton. 

The Bluebirds ligger før helgens kamper på nedrykksplass, to poeng bak Southampton som innehar den første plassen over nedrykksstreken. 

På lørdag møter de et West Ham-lag som bare har tapt én av de siste fem kampene i Premier League, og laget fra Øst-London er nå bare fire poeng bak syvendeplassen som kan gi Europa League-spill neste sesong.

West Ham har hatt et svært godt tak på Cardiff. De har vunnet de syv siste kampene i ligaen og cupen, og de har scoret to mål eler mer i alle syv kampene.

Den eneste Cardiff-seieren på de ni siste kampene mot the Hammers kom i august 2011. Den gangen spilte begge lagene i Championship. Den eneste hjemmeseieren tilthe Bluebirds på de elleve siste kampene kom på Ninian Park i november 2004. Det begynner å bli en stund siden.

Det lukter nedrykk av et lag som ikke har klart å score i tre av de siste fem hjemmekampene.

Det er bare Huddersfield som har scoret færre må enn Neil Warnock sine menn i Premier League, og Fulham er det eneste laget som har sluppet inn flere mål enn dem. 

Bortestatistikken til West Ham gir likevel Cardiff-fansen et ørlite håp før lørdagens match. The Hammers har nemlig tapt fire av de fem siste bortekampene i ligaen.  De har bare vunnet én av de siste åtte bortekampene mot lag som har lagt under nedrykksstreken.

Til tross for den dystre bortestatistikken, har jeg troen på West Ham. Manuel Pellegrini har flere klassespillere enn Neil Warnock i troppen sin. Den østerriske spissen Marko Arnautovic er en av dem. Han har vært involvert i ti mål på de elleve siste kampene mot nyopprykkede lag. Angriperen har scoret fem mål og har fem målgivende pasninger.

Cardiff er også svekket bakover. De mangler viktige Sol Bamba i midtforsvaret. Han er ute resten av sesongen, og det er et stort tap for waliserne. Bruno Ecuele Manga får den utakknemlige oppgaven med å forsøke å erstatte ham. Harry Arter og Josh Murphy håper begge å få nye sjanser.

Se alle sesongens West Ham-drakter her!

West Ham forsterkes ved at de får tilbake Aaron Cresswell og Fabian Balbuena, og Manuel Lanzini som gjorde comeback i forrige uke er fit for fight. Jack Wilshere, Winston Reid, Carlos Sanchez og Andriy Yarmolenko er langtidsskadet hos the Hammers.

Cardiff begynner å ligge svett an, men jeg tror fortsatt de kan overleve. Årsaken er lagets manager. Akkurat når du tror de er nede for telling, så har Neil Warnock en egen evne til å løfte dem. Uansett: Jeg tror Warnock og Cardiff får problemer på lørdag. West Ham har vist positive tendenser de siste ukene, og jeg tror the Hammers tar tre poeng i Wales. Oddsen er 2,00. Det funker som et singelspill.

Klikk her for å levere dette spillet