SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror underdogen kan overraske

Dynamo Kiev og Benjamin Verbic (t.v.) kan skape problemer for Club Brugge tirsdag kveld. Her jubler Verbic etter å ha scoret mot Olympiakos i Europa League sist sesong. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)

Dynamo Kiev og Benjamin Verbic (t.v.) kan skape problemer for Club Brugge tirsdag kveld. Her jubler Verbic etter å ha scoret mot Olympiakos i Europa League sist sesong. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) Foto:

Av

3,60 i odds på at Dynamo Kiev slår Club Brugge i kveld synes veldig bra betalt.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips Champions League-kvalik: Solbakken og FCK unngår tap i heksegryten

Oddstips Champions League-kvalik: Denne karen erstatter de Ligt på direkten

V65 Forus: Strålende V65-kveld med godbiter på menyen

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Det er et stort utvalg på tirsdagens langoddsprogram. Det byr blant annet på fem spennende kamper fra Champions League-kvalifiseringen, i tillegg spilles det tre kamper i Europa League-kvaliken tirsdag. Ellers flommer det over med kamper fra engelsk National League, National League North og National League South.

NB! 83 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Club Brugge – Dynamo Kiev 1,85 – 3,15 – 3,60 B (spillestopp kl. 2025)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Club Brugge har fått en pangstart på sesongen. De har vunnet de to første kampene i Jupiler Pro League, og det mest imponerende er måten det har skjedd på.

I sesongens første kamp vant de 3–1 på bortebane mot Waasland-Beveren, mn de skapte en haug med sjanser og seieren burde vært større. På fredag knuste de St Truiden hele 6–0 hjemme på Jan-Breydel-Stadion. Nykommeren David Okereke som kom fra italienske Spezia scoret to av målene. Club Brugge har vist fantastisk angrepsspill, og de offensive spillerne til den belgiske klubben er i kjempeform før den viktige hjemmekampen mot Dynamo Kiev.

Dynamo Kiev kom i skyggen av Sjakhtar Donetsk sist sesong. De endte på andreplass, elleve poeng bak erkerivalen. Det virker imidlertid som de har et bedre lag denne sesongen.

De slo rivalen 2–1 i den ukrainske Supercupen, og de har vunnet de to første kampene i ligaen så langt. Begge kampene er spilt på bortebane. I den første ligakampene slo de Karpaty 2-0, og sist lørdag vant Dynamo Kiev 3–0 mot Lviv.

Den defensive midtbanespilleren Jordi Vanlerbergheer ute hos hjemmelaget, mens spissen Fran Sol er usikker hos bortelaget.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Kiev tapte to av tre bortekamper i kvaliken sist sesong, men de scoret både mot Slavia Praha og Ajax. Club Brugge på sin side scoret i sine hjemmekamper i kvaliken sist, men de slapp også inn mål. Kampen mot Basaksehir endte 3–3.

Begge disse to lagene virker å være i bra form, så det ligger an til å kunne bli en underholdende kamp i Belgia tirsdag kveld. Brugge er i manges øyne favoritt i denne kampen med tanken på hvordan de har spilt i de to første kampene. Jeg mener imidlertid at denne kampen er helt åpen.

Ukrainerne er sterke på dødball, og de gode på å forsvare seg. Brugge må passe på at Dynamo Kiev ikke får kjøre overganger på dem. Brugge har solgt flere nøkkelspillere fra sist sesong. Blant andre den brasilianske spissen Wesley som har gått til Aston Villa for nærmere 250 millioner og midtstopperen Stefano Denswil. I tillegg har Danjuma og Nakamba gått til henholdsvis Bournemouth og Aston Villa. Det virker som de har klart å finne brukbare erstattere.

Jeg tror på jevn kamp, men jeg tror denne matchen er såpass åpen at uavgjort eller borteseier frister mest. Heller mot borteseier. 3,60 i odds på Dynamo Kiev er ok.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!