SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror på en skrell i Framohallen

Mario Matic er ballfordeleren i Fyllingen-laget. Han må levere i kveld om Fyllingen skal klare å slå Elvrum hjemme i Framohallen.

Mario Matic er ballfordeleren i Fyllingen-laget. Han må levere i kveld om Fyllingen skal klare å slå Elvrum hjemme i Framohallen. Foto:

Av

Fyllingen har slått serieleder ØIF Arendal og Drammen hjemme i Framohallen. Vi tror de også kan lage trøbbel for Elverum.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Midtukekupongen: Midtukekupong med Bayern München og Liverpool

Oddssingel Champions League: Tallene som gir Liverpool håp

Oddsdobbel: Lyon byr opp til dans

Oddssingel håndball: Vi tror på en skrell i Framohallen

Oddssingel NM-sluttspillet: Disse lagene elsker å spille uavgjort

Det er et innholdsrikt oddsprogram denne onsdagen. Det utvilsomme høydepunktet er returkampen i Champions League mellom Bayern München og Liverpool. Det spilles også en returkamp på Camp Nou, hvorl Barcelona møter Lyon. I tillegg spilles det syv kamper i engelske Championship. Ellers er det flere interessante kamper i Eliteserien i håndball. Det tetter seg til både i toppen og bunnen for herrene og kvinnene. På ishockeyfronten spilles den fjerde runden i sluttspillet.

NB! 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

FyllingenBergen – Elverum 4,20 – 8,75 – 1,30 H (spillestopp kl. 1755)

Denne uken avsluttes seriespillet for herrene, og det ligger an til en thrilleravslutning. Med to kamper igjen har ØIF Arendal og Elverum 31 poeng, og Kristian Kjelling og Drammen står med 28 poeng.

Mens Elverum kjemper om gullet er FyllingenBergen på desperat jakt etter fjerdeplassen, som gir hjemmebanefordel i sluttspillets kvartfinale.

Etter fem seire på rad, tapte Fyllingen 36–41 borte mot Halden i forrige serierunde, men onsdag er de på hjemmebane igjen når serietoer Elverum kommer til Bergen.

I Framohallen er det kun Runar Sandefjord som har kommet hjem med poeng denne sesongen. I tillegg tapte laget en hjemmekamp i Fana Arena mot Falk Horten tidligere i sesongen.

Fyllingen har tidligere denne sesongen sendt både Drammen og ØIF Arendal hjem uten poeng denne sesongen, og jeg tror Elverum kan lide samme skjebne. Dersom det skal skje må nøkkelspillerne hos Fyllingen levere. En spiller som Mario Matic er selve hjernen i laget. Matic er ballfordeleren, men også en avslutter. Han er involvert i det meste Fyllingen foretar seg offensivt.

Kasper Gudnitz har dundret inn mål fra høyrebacken. Dansken som forlater Fyllingen etter denne sesongen er lagets toppscorer med 89 mål i årets sesong. Fyllingen er avhengig av at han treffer. Samtidig har de erfarne spillere i Iben Hvidtsen, Fredrik Mossestad og Andreas Ungesson som kan gjøre onsdagen sur for Elverum.

Kampen mellom Fyllingen og Elverum vises på ba.no. Klikk her for å se kampen live fra klokken 1800.

Selv om Fyllingen gikk på en solid defensivt sprekk mot Halden, så har de vært trygge bakover på hjemmebane. I Bergen har de kun sluppet inn 259 mål. Det er bare Elverum som har færre baklengsmål foran egne fans denne sesongen.

For å stoppe hedmarkingene trenger fyllingsdølene at keeperduoen Vårdal og Iilic har dagen. Det er garantert et motivert Fyllingen-lag som går på banen onsdag.

Før denne runden kan Fyllingen ta igjen Drammen om de vinner sine to siste og Drammen taper sine to siste kamper. Bak Fyllingen jager Runar. Laget fra Sandefjord er bare to poeng bak de gule og blå fra Dalen, det vil si at kampen mot Elverum er veldig viktig for Fyllingen. Med seier er de langt på vei til den viktige topp fire-plasseringen som gir hjemmebanefordel i kvartfinalen, som skal spilles av best av tre.

Fredag kan du stikke av med 513 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Elverum kan tape og fortsatt ha muligheten til å ta gull. Uansett hvordan kampen på onsdag ender så spilles det om seriegull i Terningen på søndag. Men, ved seier og at Arendal mister poeng så holder det med U i siste kampen, derfor er det viktig med en seier i Bergen.

Elverum har hatt et godt tak på Fyllingen. De har vunnet fem av d siste seks kampene mot bergenserne.

Jeg mener denne kampen er mer åpen enn oddsen fra Norsk Tipping tilsier. Fyllingen har skapt problemer for de andre topplagene hjemme i Bergen, og jeg tror ikke at Elverum kommer til å få det noe enklere. Litt av nøkkelen er hvordan Elverum klarer å løse at Fyllingen spiller med syv mann i angrep.

1,32 i odds på Elverum er uinteressant. Da mener jeg det bedre å gå for skrellen. I Framohallen har Fyllingen vist at de kan slå de beste lagene i Norge. 4,20 i odds på Fyllingen-seier er spillbart, slik jeg ser det.  Oddsen har steget i løpet av formiddagen.

Klikk her for å levere dette spillet