SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Valencia tar første stikk

Barcelona's Jordi Alba, right, vies for the ball withl Valencia's Grabiel Paulista during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and FC Barcelona at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Nov. 26, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz)

Barcelona's Jordi Alba, right, vies for the ball withl Valencia's Grabiel Paulista during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and FC Barcelona at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Nov. 26, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Las Palmas har skiftet trener for tredje gang denne sesongen, men vi tror ikke det hjelper mot Valencia.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenteret fikk rettet opp den dårlige starten på året med å treffe på tirsdagens råtips på Crystal Palace til 3,85 i odds (100 kroner i innsats).

Det er en flott onsdag vi har foran oss. Byderbyet mellom Arsenal og Chelsea er det definitive høydepunktet, men det spilles også cupkamper i Spania og Italia, hvor storklubber som Juventus, Atletico Madrid og Valencia er i aksjon. I tillegg er det blant annet ishockey og håndball på oddsprogrammet.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Las Palmas - Valencia B

Copa del Rey, åttenddelsfinale. Sist sesong var Las Palmas solide på hjemmebane, og de gode resultatene på Gran Canaria gjorde at de reddet plassen i La Liga.

Denne sesongen har de ikke vært like sterke hjemme, og nå ligger de tabelljumbo i den spanske toppserien.

Las Palmas har vunnet de to siste hjemmekampene mot Valencia, men jeg tviler på at de klarer det onsdag.

Valencia holdt lenge følge med Barcelona i toppen av La Liga, men i desember kom nedturen.

Etter å ha vært ubeseiret i de 13 første serierundene i La Liga, har Valencia nå tapt tre av de fire siste serierundene. De hadde to tap på rad mot henholdsvis Eibar og Villarreal før juleferien.

Laget ligger på tredjeplass, elleve poeng bak Barcelona som har stukket fra i toppen.  Spørsmålet er om Marcelions menn kan reise seg etter den svake avslutningen på 2017?

De har hatt juleferie siden Lille julaften, og jeg tror den kan ha gjort dem godt. Valencia har et bra spillermateriell, og de skal være i stand til å slå et Las Palmas-lag som har vært elendige denne sesongen.

Gran Canaria-laget byttet trener for tredje gang denne sesongen like før jul. Pako Ayestaran fikk sparken etter 0-2-tapet mot Getafe 21. desember, og de har erstattet ham med Paco Jemez. 

Pako Ayestaran fikk kun to måneder i jobben. Han tok over for Manolo Márquez i slutten av september. Jemez blir dermed Las Palmas tredje manager denne sesongen.

Jemez får en tøff jobb med å løfte Gran Canaria-laget ut av nedrykkssonen. De er tabelljumbo, og har fire poeng opp til Alaves som er på plassen over nedrykksstreken.

I Copa del Rey-åttendedelsfinalen skal lagene spille mot hverandre både hjemme og borte, og det vil øke belastningen på Las Palmas-troppen.

Det spørs om den nye treneren har råd til å prioritere cupen i den situasjonen Las Palmas har havnet i.

Las Palmas har det dårligste forsvaret i den spanske toppdivisjonen, og Marcelions angripere vil antakeligvis få massevis av plass. Det vil gi dem en god mulighet til å spille på seg selvtillit før siste halvdel av sesongen. Rodrigo og Simone Zaza vil lage problemer for det skjøre Las Palmas-forsvaret.

Valencia har også en brukbar statistikk mot laget fra øyen i Atlanterhavet. De har vunnet seks av de siste elleve møtene med Las Palmas. De slo dem 1-0 tidligere denne sesongen på Mestalla.

Jeg stoler på Valencia til 2,00 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 2055.

Her er vårt singeltips onsdag 3. januar:

Las Palmas - Valencia 3,05 - 3,25 - 2,00 B

Total odds: 2,00