SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tottenham kan sjokkere i Italia

Tottenham Hotspur's Harry Kane right, celebrates with teammate Tottenham Hotspur's Dele Alli after he scored the opening goal of the game during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Wembley stadium in London, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)

Tottenham Hotspur's Harry Kane right, celebrates with teammate Tottenham Hotspur's Dele Alli after he scored the opening goal of the game during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Wembley stadium in London, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Juventus er storfavoritter hjemme mot Spurs, men vi tror Tottenham kan overraske.

DEL

OddstipsHerlig oddsprogram denne tirsdagen. Det inneholder to spennende kvartfinaler i Mesterligaen: Juventus – Tottenham og Basel – Manchester City. I tillegg er det full runde i engelsk League One og League Two. Det er også et par kamper fra Mesterskapsserien.

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Juventus – Tottenham B

Mesterligaen, kvartfinale. Kamp 1 av 2. Juventus har spilt seg frem til Mesterliga-finalen i to av de tre siste sesongene, men begge gangene tapte de mot spansk motstand. De ble henholdsvis slått av Barcelona og Real Madrid.

Denne sesongen er de mer sikre på sine egne sjanser mot de spanske gigantene. Det er flere grunner til det. Før det første slo italienerne Barcelona komfortabelt i semifinalen sist sesong, men Barca slo tilbake i gruppespillet denne sesongen. Katalanerne vant gruppen med fire poengs margin på Juve.

For det andre har de sett Tottenham ta fire poeng mot Real Madridi gruppespillet denne sesongen. Det viser at Los Galacticos slett ikke er uovervinnelige, men samtidig viser resultatene at Spurs er en sterk motstander.

Juventus har grunn til å være optimistisk før tirsdagens kamp. Formen deres var litt ruskete i starten av sesongen, men de siste par månedene har Torino-klubben skjerpet seg. Lørdagens 2-0-seier mot Fiorentina var Juventus ellevte seier på rad i alle turneringer, og de har klart å holde nullen i 16 kamper på rad. Det er en vanvittig statistikk, men er det noen som kan ødelegge den statistikken så er det Harry Kane.

Det siste tapet til Juventus kom i november mot Sampdoria. De har unngått tap mot lag som Barcelona, Napoli, Inter Milan og Roma etter det.

På hjemmebane har de vært solide hjemme i Europa. «Den gamle damen» er ubeseiret i 26 kamper i Torino. Spurs trives ikke i Italia. De har kun vunnet én gang på åtte forsøk. Tre kamper har endt uavgjort og fire kamper har endt med tap.

Men: Tottenham var ubeseiret i gruppespillet. De sto med fem seire og én uavgjort på de seks kampene i gruppespillet.

Tottenham viser også gode takter i Premier League, hvor de i helgen slo Nord-London-rival Arsenal 1–0. Nå har Spurs tolv kamper på rad uten tap, og de nærmer seg stadig en topp fire-plassering i Premier League.

Samtidig er det verdt å notere seg at de har slitt på bortebane i de siste kampene. Den siste måneden har de møtt Liverpool, Southampton og Newport på bortebane uten å vinne.

Tottenham kommer til Nord-Italia med sitt beste mannskap, mens Juventus mangler forsvarsspilleren Benedikt Höwedes og midtbanespillerne Blaise Matuidi og Juan Cuadrado. Paulo Dybala er usikker, men det ting som tyder på at han kan være tilbake til denne kampen.

Jeg er fullstendig klar over at Juventus har mye mer erfaring fra denne typen kamper, men jeg tror likevel at Tottenham kan overraske. Juventus har ikke tapt på hjemmebane i Mesterligaen siden 2013. Nå tror jeg at den statistikken ryker.

Tottenham har fantastisk offensive spillere i Kane, Eriksen, Alli og Son, og jeg tror de kan stelle i stand mye trøbbel i Juve-forsvaret. Spørsmålet er om Spurs-forsvaret klarer å holde kontroll på Gonzalo Higuaín. Det er jeg litt i tvil om. Men jeg tror Spurs kan vinne denne matchen 1–0 eller 2–1.

3,90 i odds på Spurs-seier er ok, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 2040 tirsdag.

Her er vårt råtips tirsdag 13. februar:

Juventus–Tottenham 1,85–3,15–3,90 B

Total odds: 3,90