SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tøff bortekamp for Frankfurt

 Luka Jovic scoret fem mål mot Fortuna Düsseldorf sist lagene møttes. I kveld får han det ikke like lett.  (AP Photo/Michael Probst)

Luka Jovic scoret fem mål mot Fortuna Düsseldorf sist lagene møttes. I kveld får han det ikke like lett. (AP Photo/Michael Probst) Foto:

Av

Bare Bayern München har tatt flere poeng på de ti siste kampene enn Fortuna Düsseldorf. De kan skape trøbbel for Frankfurt.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel 1. Bundesliga: Tøff bortekamp for Frankfurt

Oddssingel Danmark: David Nielsen og AGF må vinne hjemme mot Odense

Oddsdobbel ishockey: Stavanger Oilers har kniven på strupen

Hopp kvalifisering: Maren Lundby slår tilbake

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på tredje runde av kvartfinaleserien i ishockey-sluttspillet her hjemme. I tillegg spilles det viktige fotballkamper både i Serie A, skotsk Premiership, spansk Segunda, Bundesliga og dansk superliga. Raw Air forflytter seg til Lillehammer og i kveld er det både kvalifisering for menn og kvinner og husk at kvalifiseringene også teller i sammendraget.

NB! 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Fortuna Düsseldorf - Eintracht Frankfurt 2,60 - 3,25 - 2,25 U (spillestopp kl. 2025)

Fortuna Düsseldorf tok en imponerende 4-0-seier på bortebane mot Schalke 04 sist helg, og de har langt på vei sikret seg spill i 1. Bundesliga også neste sesong.

De har vunnet tre av de fire siste kampene, og de har vunnet mot alle rivalene som ligger under dem på tabellen. Før mandagens hjemmekamp ligger Düsseldorf 17 poeng over Hannover som er på nedrykksplass.

Vertene har tatt 31 poeng på 24 kamper, og historien viser at ingen lag som har hatt like mange poeng på samme tidspunkt har rykket ned i 1. Bundesliga.

Fortuna er ubeseiret i syv av de siste ti kampene siden desember. Den belgiske angriperen Dodi Lukebakio, som er på lån fra Premier League-klubben Watford, har vært en viktig bidragsyter de siste månedene. Sist helg sto han for én scoring og én målgivende pasning, og han er lagets toppscorer med åtte mål så langt.

De er ubeseiret i de fire siste hjemmekampene mot Frankfurt, men tre av de fire siste kampene mellom disse to lagene i Düsseldorf har endt uavgjort. Det er imidlertid interessant å se at Fortuna ikke har spilt uavgjort på hjemmebane denne sesongen. De har seks seire og seks tap så langt. De har vært i superb for på hjemmebane de siste månedene. Statistikken viser fem seire på de seks siste foran egne fans.

Frankfurt på sin side er ubeseiret i i de syv siste ligakampene. Sist helg slo de Hoffenheim 3-2, selv om de lå under 1-2 etter 90 minutter. Det vitner om en vanvittig moral i laget.

Se alle sesongens Düssedorf-drakter her!

I forrige uke klate de 0-0 mot Inter i Europa League, og de spiller returkamp allerede på torsdag. Spørsmålet er hvordan de prioriterer før den kampen. Uansett har de vist gode prestasjoner på bortebane. De er ubeseiret i de fire siste kampene sine på fremmed gress, men de tre sist kampene har endt uavgjort. Det er et stort minus for dem at Ante Rebic er skadet. Han har scoret åtte mål for dem, men er også en spiller som jobber knallhardt og er et uromoment for motstanderne.

Det omvendte oppgjøret mellom disse to lagene var en kamp for historiebøkene i Bundesliga. Den vant Frankfurt 7-1, og lagets toppscorer Luka Jovic scoret fem mål. Men Fortuna har virkelig skjerpet seg siden den matchen, og Eintracht får en tøff oppgave på Esprit Arena. Düsseldorf kan senke skuldrene sine. De vil antakeligvis være helt trygg på et videre liv i Bundesliga med tre poeng til.

Frankfurt har størst motivasjon i denne matchen. De jakter en plass i Champions League-plass neste sesong. Laget ligger på sjetteplass, seks poeng bak M'gladbach som innehar den viktige fjerdeplassen. Med tre poeng mandag vil de klatre opp i ryggen på dem. Samtidig har de en viktig bortekamp i Milano i Europa League på torsdag. Det må de også ta hensyn til. Jeg tror denne matchen blir jevn. 3,25 på U virker som et sannsynlig utfall. Spillestopp er klokken 2025.

Klikk her for å levere dette spillet