SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tiltrekkende høy odds for nytt tap for Bjørkeeiets Brøndby

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Brøndby tapte 2-1 borte mot Lechia Gdansk i den første kampen i Europa League-kvalifiseringens andre runde. Torsdag er det danskene som er verter, men vi tror ikke utfallet blir noe annerledes av den grunn.

DEL

Les også: 

Sturm Graz - Hagesund: Haugesund-seier til 6,50 er et spill vi må prøve.

Torsdag er det duket for flere titals kamper i Europa League-kvalifiseringen. Blant annet spiller norske FK Haugesund returoppgjøret mot østerrikske Sturm Graz. Også kjente lag som Wolverhampton Wanders, Malmø, Frankfurt og Espanyol skal i aksjon. I tillegg spilles det NM-kamp mellom Sandviken og Grei Elite på kvinnesiden. Tennistalentet Casper Ruud møter uruguayaneren Pablo Cuevas, som er ranket hele 20. plasser foran nordmannen, i kvartfinalen i Generali Open Kitzbühel klokken 13:00. 

NB! Husk å spille på Eurojackpot innen klokken 19:00. Det er vanvittige 465 millioner kroner i potten!

Ettersom både Rosenborg og AIK vant sine kamper i går, gikk gårsdagens oddstips inn. I dag prøver vi oss på nytt, men denne gangen med en singel.

Brøndby - Lechia Gdansk B 4,00 (spillestopp 19:25)

Klikk her for å levere dette spillet

Lechia vant fortjent 2-1 hjemme i Polen i den første kampen. Gdansk-laget skapte størst og flest sjanser og Brøndby var heldige som ikke slapp inn mer enn to mål. Heldigvis for danskene, fikk de med seg et viktig bortemål. Dermed er det fortsatt muligheter for at Tobias Bjørkeeiets nye klubb avanserer til tredje runde. Sjælland-laget vant 4-3 sammenlagt mot finske Inter Turku i den første runden. Brøndby endte på fjerdeplass i Superligaen forrige sesong. Tre kamper ut i den nye Superligaen-sesongen, er fasiten to seire og en uavgjort på tre kamper. Brøndby vant 3-2 hjemme mot Odense lørdag.

Lechia Gdansk kvalifiserte seg direkte til andre runde gjennom sin tredjeplass i polske Ekstraklasa forrige sesong. To kamper ut i denne sesongen står Gdanske-laget med to uavgjort. Lechia har aldri før spilt Europa League-kvalifisering og heller ikke Champions League-kvalifisering.

Bjørkeeiet og Brøndby må heve seg spillemessig om de skal avansere til den tredje kvalifiseringsrunden. Forrige kamp var danskene heldig som ikke fikk håpet om avansement fullstendig ruinert. Brøndby har spilt Europa League-kvalifisering hvert år siden 2014 og er dermed vant til denne typen situasjoner. Begge lag spilte seriekamp lørdag og stiller likt sånn sett. Vi er ikke nødvendigvis uenig i at uavgjort eller Brøndby-seier er de mest mest sannsynlige utfallene av kampen. Likevel velger vi å spille borteseier fordi vi mener oddsen ligger for høyt. Lechia var i realiteten flere mål bedre enn Brøndby forrige kamp. Vi spiler borteseier.

Klikk her for å levere dette spillet