SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Storklubbene innfrir på 2. juledag

Salah, Coutinho, Firmino og resten av Liverpool er steingode når de får styre kampene. Og det skal de jo hjemme mot Swansea 2. juledag!

Salah, Coutinho, Firmino og resten av Liverpool er steingode når de får styre kampene. Og det skal de jo hjemme mot Swansea 2. juledag! Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Både Liverpool, United og Chelsea skal vinne greit.

DEL

SøndagskupongenUkens søndagsbong har innleveringsfrist tirsdag 26. desember kl. 15.55. Dette tipset er laget før runden lille julaften, så sjekk for all del hva som skjedde der!

Men uansett så er det tre klare hjemmeseire i starten av kupongen: Både Liverpool, Manchester United og Chelsea skal vinne greit mot «smålag» på eget gress.

Bonuspotten stiger og stiger. Nå er den oppe i hele 1,7 millioner kroner. Pausepotten er på cirka 435 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er tirsdag 2. juledag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Liverpool - Swansea  H

Dette er en klink H. Liverpool er meget gode på sitt beste, og skal rulle over et frynsete Swansea, som skal få slite meget tungt for å overleve i Premier league slik de har sett ut i høst.

2. Manchester United - Burnley  H

United er Englands nest beste lag, og selv om Burnley har imponert stort i høst, vil de neppe holde samme «steamen» i andre halvdel av sesongen. Og på Old Trafford skal de tape.

3. Watford - Leicester  (U)B

En vanskelig kamp, for Watford har gått fra imponerende saker til syltynn poengfangst nå i det siste. Leicester fikk på snuten av Palace, og har et mannskap som er veldig avhengig av at profilene har dagen. Men jeg holder dem som favoritt.

4. Chelsea - Brighton  H

Om det går som jeg og de fleste andre tror, kan dette bli en kupong uten den store utbetalingen. For dette er nok en soleklar H. Chelsea er et stykke unna nivået fra forrige sesong, men hjemme mot Brighton er ikke dette noe så stusse på.

5. Huddersfield - Stoke  H

Jeg trodde Huddersfield hadde stoppet helt opp, men så feil kan man ta. Seire over Brighton og Watford har gitt de nyopprykkede selvtilliten tilbake, og da er de slett ikke verst. Stoke har vært elendige i hele høst, og jeg gambler på at det fortsetter!

6. West Bromwich - Everton  (U)B

Alan Pardew har i hvert fall tettet forsvaret i West Bromwich, men jeg er ikke sikker på om de står imot et formsterkt Everton. Også de har byttet manager, og sluggeren Sam Allardyce virker å være rett mann for en klubb som liker å spille tøft og britisk.

7. Bournemouth - West Ham  B

Bournemouth vil nok måtte jobbe for å unngå nedrykk resten av sesongen, mens West Ham skal klatre på tabellen. Både de og deres nye manager David Moyes slår gnistrer, hvem skulle trodd?! Jeg klinker til med en rein B.

8. Birmingham - Norwich  (HU)B

Da går vi for en gangs skyld ned i Championship med en håndfull garderinger, noe som aldri er feil. Birmingham sliter så det holder, men her skal de få en sjanse av meg, for Norwich har hatt en mildt sagt ruskete høst. Meget upålitelige, ikke minst borte.

9. Ipswich - Queens Park Rangers  H

Bare to lag scorer mer enn Ipswich hjemme, så H-en må selvsagt på her. Jeg tror faktisk jeg sparer garderingene til de tre siste, for QPR har bare vunnet én av de syv siste, og det var mot bunnlaget Birmingham.

10. Sheffield United - Sunderland  (U)B

Sheffield United har ikke uventet stoppet opp, det var noe unaturlig over at nyopprykkede «Blades» lå helt i toppen. Sunderland har brukt høsten på å deppe over nedrykk, men under sin nye manager Chris Coleman har ting bedret seg. Min favoritt.

11. Hull - Derby  (U)B

Hull er i det minste underholdende, det renner inn i begge ender! På hjemmebane scorer de i snitt to mål rett vei. Men de slipper altså inn mye, og med den formen Derby viser blir «The Rams» favoritter. De har syv seire på de ni siste, så her kan det bli målfest!

12. Cardiff - Fulham  H(B)

Cardiff holder stand i toppen, det virker ikke umulig at de bytter plass med Swansea og blir Wales' lag i Premier League neste sesong. Fulham er en skuffelse, og trenger en god jul for å hekte seg på i kampen om playoff. Men de er gode borte, så jeg prøver en splitt.