SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Spurs må ha tre poeng

Tottenham og manager Mauricio Pochettino trenger en seier lørdag. De er nødt til å takle presset nå i sluttspurten av Premier League.  (Bernd Thissen/dpa via AP)

Tottenham og manager Mauricio Pochettino trenger en seier lørdag. De er nødt til å takle presset nå i sluttspurten av Premier League. (Bernd Thissen/dpa via AP) Foto:

Av

Et poeng på de siste tre kampene er svakt. Slår hvittrøyene tilbake igjen nå? Vi har en klar tanke om dette!

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel 1. Bundesliga: Schalke blir grovt undervurdert

Oddsdobbel: Favorittdobbel til nesten tre ganger pengene

Lørdagskupongen: City er bankers på lørdagskupongen

Oddssingel Premier League: Spurs må ha tre poeng

Oddssingel Premier League: Vi tror superduoen senker Brighton

Eurojackpot: H va skjer hvis du vinner 389 millioner kroner?

Vikinglotto: Vant annenpremien i Vikinglotto – ble mangemillionær

Fredagens langoddsprogram er variert. Det spilles blant annet kamper i tysk 1. Bundesliga, spansk La Liga og i engelsk Championship, i tillegg er det et par interessante kamper i tysk 2. Bundesliga, hvor lag både i opprykkskampen og i nedrykkskampen er i aksjon. Ellers er det en rekke ishockeykamper på menyen. Det spilles hockey i Tsjekkia, Sverige, Tyskland og Danmark. Det er også ni tennisdueller fra ATP Indian Wells-turneringen.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Southampton - Tottenham B/B - 2,75 (Spillestopp 15:55)

Begrunnelse av dette spillet kommer under analysen av lagene!

Southampton sliter i bunnen av tabellen. I øyeblikket er det bare de tre lagene på nedrykksplass som ligger under The Saints på tabellen. Det er bare to poeng ned til streken, og Southampton må opp i ringene for å overleve. Mark Hughes fikk sparken tidligere i sesongen, og selv om det har vært noe fremgang sliter hans etterfølger Ralph Hasenhutti også med å riste av seg nedrykksspøkelse. Hjemme på St Marys har laget svake 3-6-5. Southampton som normalt er sterke på eget gress, har faktisk vunnet like mange kamper borte som hjemme. Laget vant 2-0 mot Fulham nest sist, og holdt Manchester United til uavgjort til det 88. minuttet på Old Trafford i siste kamp. Det hele endte med et 2-3-tap, men Southampton var positive.

Obafemi og Ings er skadet og spiller ikke.

Se Southamptons nye bortedrakt her!

Tottenham har vært i toppen i hele denne sesongen. Pochettino sine gutter begynner dog å kjenne kampprogrammet i Premier League nå. Det som var en soleklar topp tre plassering (sammen med Liverpool og Manchester City) har blitt til en kamp om topp fire for å få en ny sesong i Champions League. I denne turneringen imponerte Spurs i 1/8 dels finalen. 3-0 hjemme mot tyske Dortmund, ble fulgt opp av en imponerende 1-0 seier i Tyskland sist tirsdag. Dermed gikk Spurs videre til kvartfinalen i den turneringen. Selvsagt kan Spurs vinne hele Champions League, men det sikre er nok allikevel å sørge for en plassering innen topp fire i Premier League. 

Borte i Premier League har laget 11-0-4 på bortebane. Laget er gode på fremmed gress, og ingen i ligaen har scoret mer på bortebane. Siste i ligaen 1-1 hjemme i derbyet mot Arsenal. Nest sist tap 0-2 borte mot Chelsea i nok et London derby.

Se alle årets Tottenham-drakter her!

Londonlaget har lenge slitt mot slutten av sesongene, da presset drar til og kampene blir viktigere og viktigere. Nå må laget virkelig vise hva de er lagd av, og alt annet enn tre poeng i dagens kamp er litt krise faktisk. 

Etter en periode med en del skader, rapporterer Tottenham full tropp til dette oppgjøret. 

Begrunnelse av B/B: Dette tipset går jeg rett og slett på fordi presset er så stort på Spurs i hjemlig serie nå. Jeg har sett mye av Southampton i år, og de har ikke imponert så mye etter trenerbytte. De har dog blitt bedre, men ikke så mye som jeg trodde. Spurs har press fra både Arsenal og United bak seg, og er avhengig av å vinne. Et poeng på de tre siste kampene er svakt og i dag slår de tilbake. 2,75 på B/B synes jeg er bra. For dere som vil ta mindre risiko, kan spilles borteseier til 1,85. 

Klikk her for å levere dette spillet