SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Portugal og Italia blir jevnspilt

Jorginho jubler etter å ha scoret 1-1-målet til Italia på straffespark i kampen mot Polen fredag. (AP Photo/Antonio Calanni)

Jorginho jubler etter å ha scoret 1-1-målet til Italia på straffespark i kampen mot Polen fredag. (AP Photo/Antonio Calanni) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det meste tyder på at det blir jevnt mellom Portugal og Italia i kveldens Nations League-kamp i Lisboa.

DEL

OddstipsMandagens langoddsprogram er naturligvis preget av landslagspausen vi er inne i, og det er lite seriefotball på menyen. Men det er åtte kamper fra Nations League som skal spilles, i tillegg til en privatlandskamp mellom Russland og Tsjekkia. Ishockeysesongen er også i gang noen steder og det spiller fire kamper i KHL i dag. Utover dette er det et par kamper fra Norsk Tipping-ligaen her hjemme og tre kamper fra dansk 1. divisjon.

Oddstips: Glimrende mulighet for Sverige

Trav: Deilig V4-lunsj fra Sverige

Trav: Høitomt vinner V5-avslutningen

NB! 124 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Lever direkte her!

Portugal - Italia U 3,00 (spillestopp kl 20.40)

Regjerende Europamester Portugal røk litt skuffende ut allerede i åttedelsfinalen i sommerens VM etter 1-2 tap mot Uruguay. Cristiano Ronaldo er ikke med i troppen til denne landslagssamlingen, men ellers er de øvrige med. Portugal er naturligvis i divisjon A i Nations League og er i gruppe med Polen og Italia.

Klikk her for å levere dette tipset!

Spilte privatlandskamp hjemme mot Kroatia torsdag og den kampen endte 1-1. Joao Moutinho har gitt seg på landslaget og hans lagkamerat i Wolverhampton, Ruben Neves, spilte sentralt sammen med William Carvalho og det er ventet at begge får fornyet tillit som de to defensive midtbaneankerne i kveld. Andre Silva var spiss torsdag og er ventet å spille spiss også i kveld. Fernando Santos er fortsatt trener for Portugal.

NB! 124 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Lever direkte her!

For første gang på over 50 år måtte altså Italia se et VM-sluttspill hjemmefra, etter å ha røket ut for Sverige i playoffen. Røk ut i kvartfinalen på straffesparkkonkurranse mot Tyskland i EM 2016, og var tapende finalist i EM 2012 mot Spania. Roberto Mancini tok over i mai og har åpnet med 2-1-seier mot Saudi-Arabia, 1-3-tap for Frankrike samt 1-1 mot Nederland. Mario Balotelli er forøvrig med igjen i landslagstroppen og han startet Nations League-kampen hjemme mot Polen fredag kveld. Kampen endte forøvrig 1-1. Det er ikke utenkelig at trener Roberto Mancini gjør noen endringer til kveldens bortekamp på Estadio De Luz i Lisboa.

Italia har faktisk vunnet fire av dem siste innbyrdes mellom lagene. Alt tyder på at kveldens kamp blir jevnspilt og uavgjort er det mest nærliggende. 3,00 er oddsen på U i kveld, og det blir vårt spill.

Klikk her for å levere dette tipset!