SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ny trener-effekten fortsetter for onsdagslaget

Hulls team manager Steve Bruce gestures during the English FA Cup soccer match between Arsenal and Hull City at the Emirates stadium in London, Saturday, Feb. 20, 2016.(AP Photo/Frank Augstein)

Hulls team manager Steve Bruce gestures during the English FA Cup soccer match between Arsenal and Hull City at the Emirates stadium in London, Saturday, Feb. 20, 2016.(AP Photo/Frank Augstein) Foto:

Av

Steve Bruce er ubeseiret etter at han overtok som manager hos Sheffield Wednesday. Vi tror han tar en ny seier mot Bolton i kved.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige tirsdagensmeny:

Oddssingel Champions League: Går City på en ny hjemmesmell?

Oddssingel Champions League: Juventus må sette full fart direkte

Oddsdobbel Championship: Durabelig opprykkskamp i Championship

VM skiskyting: Norge jakter mer gull i Östersund

Verdenscup sprint langrenn: Johannes Høsflot Klæbo er uslåelig i sprint

V4 BollnäsHerlig lunsj fra Sverige

Det er et fantastisk flott langoddsprogram vi har foran oss tirsdag. Det spilles to returkamper i Champions League og Juventus mot Real Madrid er uten tvil den største av disse. I tillegg skal Manchester City ut mot Schalke 04 på Etihad. I tillegg spilles det fire kamper i Championship og det spilles meget viktige kamper i League One. På hockeyfronten er det klart for nest siste serierunde av grunnserien i SHL og det spilles åtte kamper i NHL natt til onsdag. I Östersund er det duket for en meget spennende normaldistanse for kvinner i VM i skiskyting og på Lillehammer er det renn for både menn og kvinner i Raw Air. I tillegg er det verdenscup sprint langrenn i Drammen.

NB! 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Bolton Wanderers – Sheffield Wednesday 3,20 – 3,10 – 2,00 B (spillestopp kl. 2055)

Bolton kjemper for å overleve i Championship og tok en svært viktig seier hjemme på University of Bolton Stadium mot Millwall på lørdag. Nå er de bare fem poeng bak Milwall som ligger på plassen over nedrykksstreken.

Seieren var den første for laget på fem kamper.

Det er ikke bare på tabellen Boton er i trøbbel. Klubbens treningsanlegg ble stengt i dagene før kampen mot Millwall, og de er havnet i store økonomiske problemer.

Jeg tror de utensportslige utfordringene til klubben vil virke forstyrrende på Phil Parkinson og spillerne hans.

De får en tøff oppgave tirsdag. Da møter de et Sheffield Wednesday-lag som er ubeseiret i de ni siste kampene.

Laget fra stålbyen trenger ikke å være bekymret for å rykke ned etter at de spilte 1–1 mot playoffjagende Derby i helgen.

Det er ikke bare i Manchester United en tidigere spiller med fortid på Old Trafford har suksess. Steve Bruce har fått en drømmestart på managerlivet i Sheffield Wednesday. The Ows er ubeseiret i alle åtte kampene etter at han tok over som manager, og jeg tror suksessen til uglene fortsetter tirsdag.

Bolton er ubeseiret mot de seks lagene i bunnen, men de har elendige resultater mot ale de andre lagene. På hjemmebane har de kun vunnet fire av 18 kamper denne sesongen. Det lukter nedrykk av de tallene.

Bolton har gått målløs av banen i 18 kamper denne sesongen, og jeg tror de skal få problemer med å score på gjestene som har vært solide defensivt.

Sheffield Wednesday har kun sluppet inn fire mål på de ni siste kampene, og de har holdt nullen i seks kamper i denne perioden. Etter at Steve Bruce tok over har de én seier og tre uavgjorte på sine fire siste bortekamper.

Jeg tror de tar sin andre seier under Bruce tirsdag kveld. Det vil i så fall være Wednesday sin første borteseier mot Bolton siden 2012.

Wednesday absolutt noe å spille for denne våren. De har faktisk los på en playoffplass. SteveBruce & Co. er kun fire poeng bak Derby når det gjenstår ti serierunder. Med tre poeng mot Bolton på tirsdag legger de press på lagene i playoffkampen. Jeg tror på borteseier til onsdagslaget. Oddsen er 2,00. Det funger som et singeltips.

Klikk her for å levere dette spillet