SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Maren Lundby slår tilbake

Maren Lundby hadde ikke tur med værforholdene i Holmenkollen søndag. I kveld er det kvalifisering på Lillehammer.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Maren Lundby hadde ikke tur med værforholdene i Holmenkollen søndag. I kveld er det kvalifisering på Lillehammer. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto:

Av

Maren Lundby ble offer for de skiftende vindforholdene i Holmenkollen søndag. I kveld skal hun slå tilbake på Lillehammer.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel 1. Bundesliga: Tøff bortekamp for Frankfurt

Oddssingel Danmark: David Nielsen og AGF må vinne hjemme mot Odense

Oddsdobbel ishockey: Stavanger Oilers har kniven på strupen

Hopp kvalifisering: Maren Lundby slår tilbake

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på tredje runde av kvartfinaleserien i ishockey-sluttspillet her hjemme. I tillegg spilles det viktige fotballkamper både i Serie A, skotsk Premiership, spansk Segunda, Bundesliga og dansk superliga. Raw Air forflytter seg til Lillehammer og i kveld er det både kvalifisering for menn og kvinner og husk at kvalifiseringene også teller i sammendraget.

NB! 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Hopp kvalifisering kvinner - Raw Air Lillehammer - Vinnerspill Maren Lundby 1,50 (spillestopp kl 18.50)

Raw Air ble innledet i Holmenkollen denne helgen, men dessverre gjorde variable vindforhold det til en meget uforutsigbar seanse. Det rammet blant annet Maren Lundby i søndagens konkurranse og hun endte på en skuffende 5.plass. Det betyr at hun også mistet sammenlagtledelsen til Daniela Iraschko-Stolz som vant gårsdagens konkurranse. Maren Lundby var helt overlegen i fredagens kvalifisering og var da 8,6 poeng foran Katharina Althaus på hjemmebane.

I dag forflytter Raw Air seg til Lillehammer og det er kvalifisering både for menn og kvinner. Men som kjent teller kvalifiseringsrundene i Raw Air også med i sammendraget. Maren Lundby er garantert revansjesugen i kveld og normalt er det mindre skiftende vindforhold på Lillehammer.

1,50 er oddsen på at Maren Lundby vinner kveldens kvalifisering og dermed også automatisk overtar ledelsen sammenlagt, all den tid Maren kun er 0,1 poeng bak Daniela Iraschko-Stolz i sammendraget.

Det er helt grei odds og vel verd å sette penger på.

Klikk her for å levere dette spillet