SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

LIVE: Sommervinduet 2019

ETTERTRAKTET: Newcastles Sean Longstaff (til venstre) skal være i søkelyset til Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. (AP Photo/Matt Dunham)

ETTERTRAKTET: Newcastles Sean Longstaff (til venstre) skal være i søkelyset til Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. (AP Photo/Matt Dunham) Foto:

Av

Vi følger alt som skjer på overgangsfronten frem mot deadline day.

DEL

OvergangerAKKURAT NÅ: Ifølge flere portugisiske medier, blant dem Correiro da Manha og storavisen A Bola skal Bruno Fernandes sin agent Miguel Pinho være på plass i England for å forhandle på vegne av sin spiller.

De portugisiske mediene melder at bud på spilleren fra både Manchester United og Tottenham er ventet iløpet av de neste timene.

De melder at det er ventet mer informasjon rundt den portugisiske landslagsspilleren iløpet av kort tid og at det brygger opp til kamp om Fernandes sin underskrift.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

LES OGSÅ: Tirsdagens Premier League-rykter

Holder på hele sommeren
Du har nå kommet til Nettavisens livedekning av sommervinduet. Vi vil holde det gående helt til deadline day i England 8. august.

Denne livefeeden vil bli oppdatert med rykter og overganger hver dag fra klokken 08.00 til 23.00. Om du vil bidra med et rykte eller en bekreftet overgang, er det fint om du legger ved den aktuelle kilden. Da er det enklere for oss å verifisere innholdet.

LES OGSÅ: Slik foregår Deadline Day

OVERSIKT: Alle Premier League-overgangene i sommer