SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Juventus må sette full fart direkte

Cristiano Ronaldo og Juventus har en tøff oppgave foran seg i kveldens returmøte hjemme mot Atletico Madrid i Champions League. 
 (Alessandro Di Marco/ANSA via AP)

Cristiano Ronaldo og Juventus har en tøff oppgave foran seg i kveldens returmøte hjemme mot Atletico Madrid i Champions League. (Alessandro Di Marco/ANSA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Juventus skal hente opp 0-2 i kveldens returmøtet hjemme mot Atletico Madrid.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige tirsdagensmeny:

Oddssingel Champions League: Går City på en ny hjemmesmell?

Oddsdobbel Championship: Durabelig opprykkskamp i Championship

Oddssingel Champions League: Juventus må sette full fart direkte

VM skiskyting: Norge jakter mer gull i Östersund

Verdenscup sprint langrenn: Johannes Høsflot Klæbo er uslåelig i sprint

V4 BollnäsHerlig lunsj fra Sverige

Det er et fantastisk flott langoddsprogram vi har foran oss tirsdag. Det spilles to returkamper i Champions League og Juventus mot Real Madrid er uten tvil den største av disse. I tillegg skal Manchester City ut mot Schalke 04 på Etihad. I tillegg spilles det fire kamper i Championship og det spilles meget viktige kamper i League One. På hockeyfronten er det klart for nest siste serierunde av grunnserien i SHL og det spilles åtte kamper i NHL natt til onsdag. I Östersund er det duket for en meget spennende normaldistanse for kvinner i VM i skiskyting og på Lillehammer er det renn for både menn og kvinner i Raw Air.  I tillegg er det verdenscup sprint langrenn i Drammen.

NB! 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Juventus - Atletico Madrid - pause/fulltid dobbel H/H - 2,55 (spillestopp kl 20.55)

Klikk her for å levere dette spillet

Det lå lenge inn til 0-0 i det første møtet i Madrid for tre uker siden, men 12 minutter før slutt så satte stopperen Jose Gimenez inn 1-0 til Atletico og fem minutter senere så la midtstopperkollega Diego Godin på til 2-0. Det betyr at Atletico Madrid har sikret seg et strålende utgangspunkt foran kveldens returmøte i Torino.

Juventus fortsetter å levere storveis i Serie A og fredag ble det 4-1 seier hjemme mot Udinese. Det var lagets 24 seier for sesongen og utenom det er det blitt tre poengdelinger. Leder Serie A med hele 18 poeng ned til toeren Napoli.  Hadde også et dårlig utgangspunkt etter den første åttedelsfinalen forrige sesong, ettersom de "kun" spilte 2-2 hjemme mot Tottenham. Men vant returkampen på Wembley og tok seg til kvartfinale. Der presterte laget å tape 0-3 hjemme mot Real Madrid i den første kvartfinalen, men gjorde en kanonkamp i Madrid og greide nesten å snu med 3-1 seier. I kveld må laget unnvære suspenderte Alex Sandro, mens Khedira, Cuadrado og Costa fortsatt er ute med skader.

Atletico Madrid ligger på 2. plass i La Liga med totalt 56 poeng og har sju poeng opp til serieleder Barcelona. Har værr stort sett feilfrie hjemme (11-2-1), men rotet bort for mange poeng borte (5-6-2) og derfor er ikke laget nærmere Barcelona. Kom seg ikke videre fra gruppespillet i Champions League i fjorårssesongen, men har vært i finalen både i 2013/14 sesongen og i 2015/16-sesongen og var tapende semifinalist i sesongen 2016/17. Alle gangene er det Real Madrid om har stått i veien for seier.  Thomas Partey og Diego Costa startet begge i den første kampen for tre uker siden, i kveld må begge sone karantene. I tillegg er viktige Filipe Luis ute med skade, det samme er den andre venstrebacken Lucas Hernandez. Dermed er det ingen tvil om at Atletico er svekket i kveld.

Juventus må score mål og de må score minst to mål. Samtidig må de holde tett bakover, for dersom Atletico scorer ett må Juve score fire.

Det blir ingen enkel oppgave for Juventus i kveld. 1,65 på hjemmeseier er uansett helt uaktuelt. Samtidig har Juventus vist at de kan utføre det meste. Vi setter pengene på pause/fulltid dobbelen H/H til fine 2,55 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet