SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Johannes Høsflot Klæbo er uslåelig i sprint

Johannes Høsflot Klæbo vant fjorårets sprint i Drammen. Her smiler han etter å ha vunnet finalen i mennenes sprint i ski-VM i Seefeld.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Johannes Høsflot Klæbo vant fjorårets sprint i Drammen. Her smiler han etter å ha vunnet finalen i mennenes sprint i ski-VM i Seefeld. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto:

Av

Johannes Høsflot Klæbo er storfavoritt på tirsdagens klassiske verdenscupsprint i Drammen.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige tirsdagensmeny:

Oddssingel Champions League: Går City på en ny hjemmesmell?

Oddssingel Champions League: Juventus må sette full fart direkte

Oddsdobbel Championship: Durabelig opprykkskamp i Championship

Oddssingel Championship: Ny trener-effekten fortsetter for onsdagslaget

VM skiskyting: Norge jakter mer gull i Östersund

Verdenscup sprint langrenn: Johannes Høsflot Klæbo er uslåelig i sprint

V4 BollnäsHerlig lunsj fra Sverige

Det er et fantastisk flott langoddsprogram vi har foran oss tirsdag. Det spilles to returkamper i Champions League og Juventus mot Real Madrid er uten tvil den største av disse. I tillegg skal Manchester City ut mot Schalke 04 på Etihad. I tillegg spilles det fire kamper i Championship og det spilles meget viktige kamper i League One. På hockeyfronten er det klart for nest siste serierunde av grunnserien i SHL og det spilles åtte kamper i NHL natt til onsdag. I Östersund er det duket for en meget spennende normaldistanse for kvinner i VM i skiskyting og på Lillehammer er det renn for både menn og kvinner i Raw Air.  I tillegg er det verdenscup sprint langrenn i Drammen.

NB! 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Verdenscup sprint klassisk menn - Vinnerspill Johannes Høsflot Klæbo 1,50 (spillestopp kl 11.20)

Det gjenstår seks øvelser i verdenscupen for menn og etter søndagens femmil overtok Alexander Bolshunov ledelsen i verdenscupen fra Johannes Høsflot Klæbo. I dag er det sprint klassisk i Drammen og til helgen er det sprint fri teknikk lørdag og 15 km fri intervallstart søndag i Falun. Neste helg avsluttes verdenscupen med en minitour i Quebec i Canada. Da er det hhv sprint fri teknikk på fredagen, 15 km fellesstart klassisk på lørdagen og 15 km jaktstart fri på søndagen.

Det betyr at Johannes Høsflot Klæbo fortsatt har veldig gode muligheter til å vinne verdenscupen sammenlagt og han er naturligvis storfavoritt på tirsdagens sprint i Drammen.  Inkludert VM i Seefeld står Johannes Høsflot Klæbo nå med seks strake seire i sprint og han har vunnet like overlegent stort sett hver gang. Klæbo vant også sprinten i Drammen forrige sesong også da i klassisk.

1,50 på at Johannes Høsflot Klæbo tar sin sjuende strake sprintseier og gjentar fjorårstriumfen er helt innenfor og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet