SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

I kveld kan denne karen bli historisk

Arsenal's Petr Cech saves a shot during the English Premier League soccer match between Stoke City and Arsenal at the Bet365 Stadium in Stoke on Trent, England, Saturday, Aug. 19, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)

Arsenal's Petr Cech saves a shot during the English Premier League soccer match between Stoke City and Arsenal at the Bet365 Stadium in Stoke on Trent, England, Saturday, Aug. 19, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Holder Petr Cech nullen mot Palace blir den første keeperen i Premier League som har holdt buret rent i 200 kamper.

DEL

Oddstips (Siste) Årets siste uke har startet svakt for Spillsenteret. 2. juledag bommet vi på alle tre spillforslagene, og motgangen fortsatte i går. Da innfridde dessverre ikke Inter.

Torsdagens oddsprogram er fyldig. Det spilles full runde i italiensk Serie B, men høydepunktet er uten tvil Premier League-kampen mellom Crystal Palace og Arsenal. I tillegg er det ishockey som fyller oddsprogrammet med full runde i den norske eliteserien her hjemme og full runde i svensk SHL. Det er også kamper fra Østerrike og Tyskland.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Crystal Palace – Arsenal B

Engelsk, Premier League. Palace tapte og tapte i starten av sesongen, men nå er de ubeseiret i de siste åtte kampene. De klarte kun 1–1 borte mot bunnlaget Swansea sist. Da måtte de klare seg uten viktige Christian Benteke, men han er tilbake mot Arsenal.

Palace har vist fin form foran egne fans. De er uten tap i de seks siste hjemmekampene, og de har scoret to mål i hver av de seks kampene. Samtidig har de slitt med å holde tett bakover. De har kun klart å holde nullen i én av 13 hjemmekamper i Premier League siden de vant 3–0 mot Arsenal i april.

Arsenal snudde 0–2 til 3–2 hjemme mot Liverpool, men de fikk til slutt bare ett poeng. Kampen endte 3–3. Dermed har Arsenal kun vunnet én av de fem siste kampene sine, og Arsène Wengers mannskap er i realiteten hektet av i kampen om ligatittelen.

The Gunners er nå fire poeng bak Liverpool som innehar fjerdeplassen. De trenger tre poeng mot Palace for å henge med i toppen. Mulighetene for en trepoenger burde være gode.

Palace vant riktignok 3–0 forrige gang lagene møttes på Selhurst Park i april. Det var Sør-London-lagets første seier mot Arsenal siden oktober 1994.

Statistikken viser at The Gunners har et solid overtak på Palace. De kun har tapt én av de siste 14 kampene mot Palace. Ja, Palace har faktisk kun vunnet fire av 41 kamper mot Arsenal. Elleve kamper har endt uavgjort og 26 har endt med seier til Arsenal.

Wengers menn har vært sterke hjemme på Emirates, men på bortebane har det klabbet denne sesongen. De har kun to borteseire i Premier League så langt.

Denne kampen er spesiell for den franske Arsenal-manageren. Han leder Nord-London-klubben i sin 810. kamp i Premier League og tangerer dermed rekorden til Sir Alex Ferguson.

Kampen kan også bli spesiell for keeper Petr Cech. Klarer Arsenal å holde nullen mot Palace vil han bli den første keeperen i Premier League til å holde nullen i 200 Premier League-kamper.

Problemet er bare at Arsenal har vært svake defensivt i kalenderåret 2017. De har sluppet inn 48 mål, og man må helt tilbake til 1984 for å finne et år med flere baklengsmål. Den gangen slapp de inn 57 mål.

Palace mangler Joel Ward. Arsenal på sin side må klare seg uten Olivier Giroud, Aaron Ramsey og Santi Cazorla, i tillegg er Nacho Monreal usikker.

Arsenal er ustabile denne sesongen, men jeg tror ikke de går på en ny smell på Selhurst Park. Arsène Wengers menn vet at de trenger tre poeng i torsdagens kamp for å henge med i kampen om en av de fire øverste plassene i Premier League. Jeg ser at mange andre forståsegpåere mener at Palace vinner denne matchen, men jeg tror ikke det.

Arsenal har et bedre mannskap enn Palace, og jeg tror de viser det torsdag. 1,70 i odds på Arsenal er ikke all verden, men vi kliner til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 2055.


Her er vårt singeltips torsdag 28. desember:

Crystal Palace – Arsenal 4,25 – 3,45 – 1,70 B

Total odds: 1,70