SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Huddersfield slår et svekket Derby-lag

Vi tror at Huddersfield og Christopher Schindler får en god start i Championship. Her jubler han etter å ha scoret  mot Manchester City i 2017.  (AP Photo/Rui Vieira)

Vi tror at Huddersfield og Christopher Schindler får en god start i Championship. Her jubler han etter å ha scoret mot Manchester City i 2017. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Huddersfield har beholdt nøkkelspillerne sine. Vi tror de får en god start etter nedrykket til Championship.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige mandagsmeny:

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Mandagens langoddsprogram inneholder flere interessante kamper.  Strømsgodset tar imot Glimt hjemme i Drammen, i tillegg møtes Huddersfield og Derby i rundens siste kamp i Championship. Ellers spilles det to kamper i Allsvenskan, én kamp fra den danske Superligaen og det spilles kamper på nest øverste nivå i Tyskland og Frankrike.  

NB! 83 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Huddersfield Town – Derby County 2,10 – 3,10 – 3,00 H (spillestopp kl. 2040)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

For begge lagene var forrige sesong en stor nedtur. Både Huddersfield og Derby fikk drømmen om Premier League knust.

Derby var kun 90 minutter unna en plass i toppdivisjonen, men tapet mot Aston Villa gjør at laget også denne sesongen skal spille i Championship. Huddersfield på sin side rykket ned etter to sesonger i Premier League. Laget sjarmerte stort i sin første sesong på toppnivå, men sist sesong slet de med å ta nivået.

Huddersfield var aldri et lag som måtte holde seg i toppdivisjonen, men de leverte bra resultater med en spillestall som sørget for et sjokkopprykk. De har beholdt de feste nøkkelspillerne fra sist sesong, og det har gjort fansen optimistisk. Jeg tror manager Jan Siewert har en tropp som skal ha nok kvaliteter til å henge med i toppen av Championship denne sesongen.

Derby klarte heller ikke sist sesong å rykke opp, og det førte til at lagets tre viktigste spillere forlot klubben. Fikayo Tomori, Mason Mount og Harry Wilson var alle for gode til å spille i Championship, så jeg er ikke overrasket over at de ikke holder til på nest øverste nivå denne sesongen.

At manager Frank Lampard derimot rykket opp til Premier League og tok over sjefsjobben på Stamford Bridge var mer overraskende, særlig siden han ikke oppnådde noe mer enn hva Gary Rowett klarte med The Rams. Rowett er nå uten jobb etter en kort periode som manager i Stoke.

Derby har fått inn en ny tidligere storspiller som manager, nederlandske Phillip Cocu. Han ledet PSV ti seriemesterskapet i Nederland, og han var i flere sesonger en sentral spiller i det nederlandske landslaget. Det blir spennende å se hva Cocu kan få til. Han må bygge opp et nytt lag, og The Rams vil trenge tid før de kan være med i opprykksracet igjen, tror jeg.

Huddersfield på sin side har klart å riste av seg skuffelsen etter nedrykket, og The Terriers har fått en ny start i sommer. De har spennende spillere i Aaron Mooy, Juninho Bacuna og Karlan Grant. De har alle erfaring fra Championship, og laget har vunnet fire av sine fem oppkjøringskamper til sesongen.

Derby derimot har tapt de to siste oppkjøringskampene sine uten å score mål. Stallen deres er svekket, og jeg tror de får problemer mot et Huddersfield-lag som virker bra. 2,10 i odds på Huddersfield-seier er ok. Spillestopp er klokken 2040.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!