SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Helsprek dobbel til 4,53 i odds

Bristol City og Matty Taylor suser videre i Mesterskapserien.

Bristol City og Matty Taylor suser videre i Mesterskapserien. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Bristol City har ikke tapt hjemme på Boxing Day på 55 år!

DEL

OddstipsFotball og jul hører sammen i England. I Storbritannia er det tradisjon for full runde fotball i romjulen. 2. juledag, eller Boxing Day som engelskmennene kaller dagen, er fotballens festdag. Da er det er full runde i Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two, og det er mange interessante spillobjekter.

Boxing Days singeltips: Watford er Premier Leagues dårligste Boxing Day-lag

Boxing day-kupongen: Storklubbene innfrir på 2. juledag

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Hull City - Derby County B

Engelsk, Mesterskapserie. Hull har vært en gedigen skuffelse. Tigrene rykket ned fra Premier League etter forrige sesong, og de har fortsatt nedturen i Mesterskapserien. 

Hull har kun vunnet én av de siste ti kampene. og laget ligger helt nede på 19.-plass før runden 2. juledag.

På hjemmebane har de 4-2-5 denne sesongen, men bare én av de fem siste på eget gress har endt med seier.

Derby er ingen yndlingsmotstander. På de fem siste innbyrdes oppgjørene har Hull kun klart å vinne én gang. Derby har vunnet fire ganger, og alle fire gangene har de klart å holde tett bakover.

Dersom man ikke tar med playoffkamper, så har Derby vunnet de tre siste matchene mot Hull med 11-0 i målforskjell. Da lagene møttes på Pride Park i høst vant Derby hele 5-0. De er ikke blitt dårligere siden den gang.

Hull City sin midtstopper Ondrej Mazuch er ute med en strekkskade, så Michael Hector vil antakeligvis ta hans plass.

Leading scorer Jarrod Bowen may start too after a substitute appearance at Leeds following a knee problem.

Derby County-manager Gary Rowett har ingen skader. Andre Wisdom, Johnny Russell, Chris Martin, Sam Winnall og Tom Lawrence er alle aktuelle for startelleveren etter å ha vært på innbytterbenken da de slo Millwall 3-0 hjemme.

Sjekk vårt råtips 2. juledag:

Glitrende odds på Everton-seier 

Bristol City - Reading FC H

Engelsk, Mesterskapserie.  Bristol City har vært et lag jeg har stolt på mange ganger denne sesongen, og jeg gjør det igjen på 2. juledag.

The Robins fikk det som ventet tøft mot QPR på Lofthus Road Lille julaften. Det så lenge ut til at de måtte reise fra London uten poeng, men en sen scoring gjorde at kampen endte 1-1.

Nå har Bristol City fem kamper på rad i ligaen uten tap, ettersom de fire kampene før møtet med QPR alle hadde endt med seier.

Hjemme på Ashton Gate har de 6-3-2 denne sesongen, og tre av de fire siste på eget gress har endt med seier.

De kjemper om opprykk denne sesongen. Laget ligger på en sterk fjerdeplass med 44 poeng, og de har kun tre poeng opp til direkte opprykk.

Men: Reading er et lag som har skapt problemer for the Robins tidligere. Reading har vunnet de tre siste oppgjørene på Ashton Gate.

Ja, statistikken mot Reading er faktisk enda verre for Bristol City. De har tapt syv av de åtte siste kampene mot London-klubben, men de vant den siste kampen mellom lagene på Madejski i høst.

Samtidig har Bristol City en meget sterk statistikk på hjemmebane på Boxing Day. De har ikke tapt på de siste 22 kampene. Det forrige tapet til Bristol City hjemme på Ashton Gate på Boxing Day kom for 55 år siden. Jeg tror ikke de taper i dag heller.

Bristol City-boss Lee Johnson kan komme til å starte med Aden Flint som spiss mot Reading. Famara Diedhiou og Milan Djuric er begge ute med skader.

John Swift er aktuell i startelleveren til Reading. Han satt på benken i forrige serierunde. Også Garath McCleary, som har vært ute i tolv uker, var reserve sist lørdag.

Bristol City viste at de maktet å omstille seg etter å ha slått ut selveste Manchester United i ligacupen, og jeg tror de  blir vanskelig å slå på Ashton Gate. Reading er uten seier i de tre siste kampene, og de to sist er tapt. Jeg tror det blir et nytt tap her.

2. juledag-dobbelen blir Bristol City + Derby County. Denne kombinasjonen belønnes med flotte  4,53 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt dobbelttips 2. juledag:

Bristol City - Reading FC 1,85 - 3,10 - 3,70 H

Hull City - Derby County S 2,65 - 2,85 - 2,45 B

Total odds: 4,53