SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Går City på en ny hjemmesmell?

Pep Guardiola har aldri tapt mot Schalke som manager.  På syv kamper mot laget fra Gelsenkirschen viser statistikken fem seire og to uavgjorte. Vi tror ikke han taper itirsdag kveld heller.(AP Photo/Dave Thompson)

Pep Guardiola har aldri tapt mot Schalke som manager. På syv kamper mot laget fra Gelsenkirschen viser statistikken fem seire og to uavgjorte. Vi tror ikke han taper itirsdag kveld heller.(AP Photo/Dave Thompson) Foto:

Av

City er ikke uslåelig på Etihad. De tapte begge hjemmekampene i utslagsrundene i Champions League sist sesong. Kan Schalke overraske tirsdag kveld?

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige tirsdagensmeny:

Oddssingel Champions League: Går City på en ny hjemmesmell?

Oddssingel Champions League: Juventus må sette full fart direkte

Oddsdobbel Championship: Durabelig opprykkskamp i Championship

Oddssingel Championship: Ny trener-effekten fortsetter for onsdagslaget

VM skiskyting: Norge jakter mer gull i Östersund

Verdenscup sprint langrenn: Johannes Høsflot Klæbo er uslåelig i sprint

V4 BollnäsHerlig lunsj fra Sverige

Det er et fantastisk flott langoddsprogram vi har foran oss tirsdag. Det spilles to returkamper i Champions League og Juventus mot Real Madrid er uten tvil den største av disse. I tillegg skal Manchester City ut mot Schalke 04 på Etihad. I tillegg spilles det fire kamper i Championship og det spilles meget viktige kamper i League One. På hockeyfronten er det klart for nest siste serierunde av grunnserien i SHL og det spilles åtte kamper i NHL natt til onsdag. I Östersund er det duket for en meget spennende normaldistanse for kvinner i VM i skiskyting og på Lillehammer er det renn for både menn og kvinner i Raw Air.  I tillegg er det verdenscup sprint langrenn i Drammen.

NB! 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Manchester City – Schalke 04 (Pause/fulltid dobbel) U/H – 3,75 i odds (spillestopp kl. 2055)

Etter 45 frustrerende minutter hjemme på Etihad lørdag, løsnet det tidlig i andre omgang for Manchester City. På under et kvarter i starten av andre omgang scoret Raheem Sterling hat trick. Pep Guardiola sine menn vant til slutt 3–1.

De er nå ubeseiret i ni kamper på rad. Alle kampene, utenom ligacupfinalen som ble avgjort på straffespark, har de vunnet i løpet av 90 minutter. City slo Schalke 3–2 for to uker siden i Gelsenkirchen, og de har skaffet seg et godt utgangspunkt før tirsdagens returkamp.

For de 27 gangene et lag har scoret tre mål eller mer på bortebane i den første kampen i utslagsrunden i Champions League, har alle gått videre i turneringen.

Manchester City har også vunnet de tre tidligere kampene mot Schalke i Europa.

Se alle sesongens Manchester City-trøyer her!

Engelskmennene har et godt tak på tyske klubber. De har kun tapt én av de siste ti hjemmekampene mot tyske lag i Europa. Statistikken viser at de øvrige ni kampene har endt med syv seire og to uavgjorte. Det eneste tapet kom i returkampen mot Bayern München i 2013-2014-sesongen.

Manchester City tapte imidlertid begge hjemmekampene i utslagsrundene sist sesong. De tapte 1–2 mot FC Basel i mars 2018, og de tapte med samme sifre mot Liverpool i aptil 2018. Jeg tror ikke de går på en smell tirsdag.

Pep Guardiola har aldri tapt mot Schalke som manager. Han har møtt dem syv ganger tidligere i alle turneringer og fasiten viser fem seire og to uavgjorte.

Schalkes trener Domenico Tedesco har fått beskjed fra sportsdirektørJochen Schneider at han har to kamper å redde jobben sin på. Schalke har sluppet inn elleve mål i tre stortap, og de er nå kun fire poeng over nedrykksstreken i 1. Bundesliga. Det er en gigantisk nedtur for laget som kom på annenplass i den tyske toppdivisjonen sist sesong.

De har dårlige erfaringer mot engelske klubber. Statistikken viser at de er uten seier i de seks siste kampene mot engelske lag. De har står med fire tap og to uavgjorte. Den eneste seieren på åtte kamper mot lag fra balløyen kom mot Arsenal (2–0) i oktober 2012.

Manchester City sin midtstopper Aymeric Laporte blir antakeligvis friskmeldt til tirsdagens kamp, men John Stones er fortsatt usikker. Vertene mangler Nicolás Otamendi og Fernandinho. Begge er suspendert

Schalke-playmaker Daniel Caligiuri er ute i fire uker med en skade i leggen, og han er ikke med aget ti England.

Spissen Mark Uth og midtbanespilleren Amine Harit er utelatt fra troppen igjen av disiplinære årsaker, men stopperen Hamza Mendyl er spilleklar.

Schalke har ingen god statistikk i utslagsrundene i Champions League. De har kun vunnet én av de siste ni kampene, hvorav syv er tapt. Jeg tror de går på et nytt tap tirsdag, men City må trolig jobbe hardt for seieren. Schalke vi antakeligvis legge seg bakpå og gripe de mulighetene de får.

I tre av de seks kampene til City i gruppespillet var stillingen uavgjort til pause, og jeg tror på et scenario hvor det står uavgjort til pause og City vinner til slutt. Et slikt utfal gir 3,75 i odds. Det er iallfall spillbar odds.

Klikk her for å levere dette spillet