SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Frankfurt kan overraske i Italia

Frankfurt og Sebastian Haller (midten) jubler sammen med Luka Jovic og Mijat Gacinovic etter seieren hjemme mot Shakhtar Donetsk i forrige runden. Vi tror tyskerne også vinner torsdagens kamp mot Inter. (AP Photo/Michael Probst)

Frankfurt og Sebastian Haller (midten) jubler sammen med Luka Jovic og Mijat Gacinovic etter seieren hjemme mot Shakhtar Donetsk i forrige runden. Vi tror tyskerne også vinner torsdagens kamp mot Inter. (AP Photo/Michael Probst) Foto:

Inter kjemper om en topp fire-plassering i Serie A og spiller byderby mot Milan til helgen. De prioriterer kanskje ikke kveldens cupkamp mot Eintracht Frankfurt.

DEL

Spillsenterets øvrige torsdagensmeny:

Oddssingel Europa League: Salzburg gir aldri opp

Oddssingel Europa League: Frankfurt kan overraske i Italia

VM skiskyting: Sverige snyter Norge for gullet

Vikinglotto: Vant 221 millioner i Vikinglotto

Joker: Stakk av med 1,3 millioner i Joker

Torsdagens langoddsprogram byr på samtlige åtte returkamper i åttedelsfinalene i Europa League. I tillegg er det siste serierunde av grunnserien i Eliteserien i ishockey i Sverige. Raw Air fortsetter med renn både for kvinner og menn i Granåsen, mens det er verdenscupavslutning i super-G både for kvinner og menn i Andorra. I Østersund er klart for single mixed stafett. Natt til fredag spilles det ti kamper i NHL.

Fredag kan du stikke av med 513 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Inter – Eintracht Frankfurt 2,10 – 3,20 – 3,10 B (spillestopp kl. 2055)

Klikk her for å levere dette spillet

Den første kampen endte 0–0 i Tyskland forrige torsdag. Det kan i utgangspunktet virke som et bra resultat for Inter på bortebane i Europa League, men scorer tyskerne i kveld så har de en stor fordel.

Forutsetningen for at Inter skal gå videre til kvartfinalen i Europa League er enkel: De må de vinne på San Siro. Men hvis Frankfurt får en tidlig scoring, som slett ikke er usannsynlig, så er italienerne i kjempetrøbbel.

Inter mangler en rekke spillere på grunn av skader og suspensjoner. De savner trolig Brozovic, Miranda, Nainggolan, Icardi, Lautaro og Asamoah.

Inter spilte i Champions League denne sesongen, og målet til italienerne er å returnere til den gjeveste klubbturneringen i Europa neste sesong. De har to muligheter til å skaff seg en plass i Champions League neste sesongen enten å ende blant de fire beste lagene i Serie A eller gå til topps i Europa League.

Akkurat nå virker begge veiene ganske åpne for Inter som ligger på fjerdeplassen i Serie A, tre poeng foran AS Roma og kun ett poeng bak byrival Milan som innehar tredjeplassen.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Spørsmålet er derfor hvordan Inter og trener Luciano Spalletti prioriterer denne kampen. Jeg tror tankene deres er på helgens byderby mot Milan. Den matchen vil være utrolig viktig for dem. Det er snakk om både prestisje og en plass i Champions League.

I den første kampen mellom Inter og Eintracht Frankfurt ble det produsert en rekke målsjanser, mn ingen av lagene klarte å få ballen i mål. Selv ikke da de fikk straffespark etter 22 minutter klarte Inter å score. Kevin Trapp reddet straffesparket fra Marcelo Brozovic på mesterligvis.

 Inter imponerte heller ikke i den forrige runden på bortebane. Da måtte de jobbe hardt for 1-0-seieren mot Rapid i Wien. Hjemme på Stadio Giuseppe Meazza banket de østerrikerne 4–0. Frankfurt er en tøffere motstander.

Tyskerne vant alle bortekampene i gruppespillet, og de spilte en god kamp i Ukraina da de klarte 2–2 mot Shakhtar som er et lag med massevis av erfaring i Europa.

Jeg synes Inter er satt som altfor stor favoritt i denne kampen. Særlig med tanke på at de mangler en rekke sentrale spillere før torsdagens returkamp. Inter spiller også derbymatch mot Milan til helgen. Det spørs om de vil prioritere Europa League fremfor en topp fire-plassering i Serie A. Eintracht Frankfurt har vist strålende prestasjoner i Europa denne sesongen.

O-o fra første kampen trenger ikke å favorisere hjemmelaget. Det fikk vi se i onsdagens kamp i München, hvor Liverpool slo Bayern 3–1 etter at første kampen endte 0–0 på Anfield. Vi kan fort få noe av det samme scenarioet på San Siro i kveld, tror jeg.

Frankfurt har kun tapt én av de siste 19 kampene i Europa, og jeg tror ikke de taper denne matchen heller. 3,10 i odds på Frankfurt synes jeg er ok. Spillestopp er klokken 2055.

Klikk her for å levere dette spillet