SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Feil favoritt hos Norsk Tipping?

Crystal Palace og Andros Townsend viser fremgang.

Crystal Palace og Andros Townsend viser fremgang. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Glimrende odds på formsterke Palace.

DEL

OddstipsSpillsenteret fikk en elendig start på 2018. Vi bommet på begge oddsforslagene. Dessverre!

Tirsdagens oddsprogram innheloder flere spennende objekter. Det spilles blant annet tre kamper i engelsk Premier League og tre kamper i Mesterskapserien, i tillegg er det en haug med kamper fra lavere divisjoner i Skottland.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Southampton - Crystal Palace B

Engelsk, Premier League. Jeg er ikke enig med Norsk Tipping som holder Southampton som favoritt i denne kampen. At oddsen er satt såpass skjevt i denne kampen skjønner jeg ikke mye av. Southampton er tross alt uten seier i de åtte siste kampene, mens Palace har kun ett tap på de ti siste kampene.

Southampton går inn i en viktig måned. Manager Mauricio Pellegrinos fremtid avhenger trolig av hvilke spillere han klarer å få inn for rekordsummen klubben fikk for salget av Virgil van Dijk til Liverpool, og hvilke resultater laget klarer å oppnå de neste ukene. Han har kun vunnet fire av 21 kmaper som manager på St. Mary's.

Saints har kun vunnet tre hjemmekamper i Premier League siden de slo Crystal Palace 3-1 i april, og de har vært på nedre halvdel av tabellen hele første halvdel av sesongen.

Riktignok har de et godt tak på Palace hjemme på den engelske sørkysten. Statistikken viser at Southampton har vunnet syv av de åtte siste hjemmekampene mot laget fra Sør-London, og den siste kampen endte uavgjort. Det er Southamptons lengste rekke med kamper uten tap mot et Premier League-lag på hjemmebane.

Palace eneste borteseier mot Southampton i toppserien på de siste 17 forsøkene kom i november 1990.

Men: Roy Hodgsons menn imponerte for to dager siden da de klarte 0-0 hjemme mot serieleder Manchester City. Dersom Palace kan klare uavgjort mot City, så er jeg sikker på at de kan slå et formsvakt Southampton-lag.

Southampton har kun vunnet én av de siste fem hjemmekampene sine, og det var i november. Da slo de Everton hele 5-1.

Defensivt har de vært skjøre. De har kun klart å holde nullen to ganger foran egne fans denne sesongen, og uten van Dijk i midtforsvaret er jeg redd de vil få enda større problemer.

Crystal Palace er på vei oppover tabellen, og i motsetning til Southampton har de klart å tette igjen bakover. De har holdt nullen i fire av de siste åtte Premier League-kampene. De er like mange kamper uten baklengsmål som på de 25 foregående kampene.

The Eagles har imidlertid kun én seier på bortebane denne sesongen. Den kom da de slo Leicester 3-0 på King Power Stadium. Christian Benteke elsker simpelthen å score mot Southampton. Han har scoret i fem av de siste seks kampene mot the Saints i Premier League. 

Southampton-keeper Alex McCarthy kan få sjansen fra start igjen tirsdag. Ryan Bertrand kan være tilbake mot Palace, men Charlie Austin er suspendert.

Crystal Palace-trioen Ruben Loftus-Cheek, James McArthur og Jeffrey Schlupp er alle tilgjengelige etter skader, mens Jason Puncheon og Scott Dann ble skadet i kampen mot City og står over tirsdagens kamp.

Palace har levert gode prestasjoner i de siste kampene. De skremte Arsenal da the Gunners vant 3-2 på Selhurst Park i forrige uke, og de fulgte opp den kampen med å spille 0-0 mot serieleder City på søndag. Southampton er helt ute av form, og jeg tror de taper på hjemmebane mot et Palace-lag i fremgang. 3,85 i odds på Hodgsons menn er spennende. Innsatsen blir 100 kroner og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips tirsdag 2. januar:

Southampton - Crystal Palace 1,83 - 3,25 - 3,85 B

Total odds: 3,85