SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Everton vinner til god odds

Everton's Wayne Rooney, left. celebrates scoring his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match at Goodison Park in Liverpool, England, Wednesday Nov. 29, 2017. ( Byrne/PA via AP)

Everton's Wayne Rooney, left. celebrates scoring his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match at Goodison Park in Liverpool, England, Wednesday Nov. 29, 2017. ( Byrne/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Everton har fått skikk på sakene etter at Big Sam overtok på Goodison Park.

DEL

Oddstips (Siste) Fotball og jul hører sammen i England. I Storbritannia er det tradisjon for full runde fotball i romjulen. 2. juledag, eller Boxing Day som engelskmennene kaller dagen, er fotballens festdag. Da er det er full runde i Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two, og det er mange interessante spillobjekter.

Boxing Days singeltips: Watford er Premier Leagues dårligste Boxing Day-lag

Boxing day-kupongen: Storklubbene innfrir på 2. juledag

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

West Bromwich Albion – Everton B

Engelsk, Premier League. West Brom fikk en flying start på sesongen med to seire på de to første kampene, men nå har de krasjlandet.

The Baggies har ikke vunnet på de 17 siste kampene i Premier League. Det er den verste rekken uten seier i Premier League siden Aston Villa gikk uten seier i 19 kamper fra august 2015 til januar 2016.

Laget ligger på nest sisteplass, og de er kun ett poeng foran tabelljumbo Swansea før Boxing Day-kampene.

West Bromwich-ledelsen fikk nok av de dårlige resultatene og kvittet seg med Tony Pulis i slutten av november, men The Baggies har ikke blitt noe bedre etter at Alan Pardew kom inn. WBA har kun tatt to poeng av 15 mulige med Alan Pardew som sjef.

Pardew har en skrekkelig statistikk som manager i Premier League. Han har kun vunnet én av de siste 16 kampene, og hele elleve er tapt. Jeg tror ikke han klarer å få rettet på den statistikken 2. juledag.

Sjekk Spillsenterets singeltips 2. juledag:

Watford er Premier Leagues dårligste Boxing Day-lag 

The Toffees har vært en ekkel motstander for West Brom. WBA har nemlig kun vunnet to og tapt åtte av de siste 13 kampene mot Everton.

Everton liker seg på The Hawthorns, hvor de har vunnet de tre siste kampene mot West Brom.

Samtidig har de en god statistikk på 2. juledag. De har faktisk ikke tapt en Boxing Day-kamp på bortebane siden 2005. Fasiten viser tre seire og én uavgjort.

Sam Allardyce har fått skikk på Everton etter at han kom til Goodison Park. Han har tettet igjen bakover, og det har løftet laget på tabellen.

At Big Sam er den Premier League-manageren som har tapt flest kamper på Boxing Day, tror jeg ikke har noen betydning i denne kampen.

West Brom må fortsatt klare seg uten Nacer Chadli som er skadet.

Matt Phillips is nearing a return but James Morrison remains out.

Everton vil antakeligvis få tilbake viktige Wayne Rooney. Han måtte stå over mot Chelsea på grunn av sykdom.

Idrissa Gueye er usikker, mens Sam Allardyce har antydet at kaptein Phil Jagielka vil bli spart i denne kampen.

Everton er ubeseiret under Big Sam og har tatt elleve av 15 mulige poeng. Nå ser de oppover på tabellen. 

Sam Allardyce har en god statistikk mot Alan Pardew. På fire kamper har han tre seire og én uavgjort mot den nye WBA-sjefen. Den statistikken blir neppe dårligere etter Boxing Day-kampen, tror jeg.

2,75 i odds på Everton er ok. Jeg setter 250 kroner på at Wayne Rooney & Co tar tre poeng på The Hawthorns. Spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt råtips tirsdag 2. juledag:

West Bromwich Albion – Everton 2,40 – 3,00 – 2,75 B

Total odds: 2,75