SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Er Pochettino fornøyd med årets Tottenham-lag?

Mauricio Pochettino har til tider virket sur i sommer,  men han har fått noen spennende spillere inn i sommer. Vi synes Spurs-troppen virker veldig spennende.  Foto: Roslan Rahman (AFP)

Mauricio Pochettino har til tider virket sur i sommer, men han har fått noen spennende spillere inn i sommer. Vi synes Spurs-troppen virker veldig spennende. Foto: Roslan Rahman (AFP) Foto:

Av

Sjekk ut hvem vi tror starter lørdagens kamp mellom Tottenham og Aston Villa. Vi byr også på et oddstips som gir deg over tre ganger pengene!

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddstips Premier League: Er Pochettino fornøyd med årets Tottenham-lag?

Oddstips Premier League: City kan tape mot West Ham til 11,00 i odds

Oddstips Premier League: Evertons storkjøp leverer på direkten i Premier League

Oddsdobbel: Leeds mener alvor denne sesongen

Lørdagskupongen: Premier League er endelig tilbake på lørdagskupongen

Fantasy League: 37 gode kjøp på fantasy

Akkurat denne lørdagen har vi ventet lenge på. Det er Premier League-oppstart! Vi gleder oss naturligvis til dette. Heller ikke glem at det spilles full runde i Championship. Rosenborg - Tromsø er og en spennende kamp å følge her hjemme i Eliteserien. Bare å sette seg til rette i dag. 

NB! Førstepremiepotten i Lotto er på 14 millioner kroner lørdag. Lever kupongen her!

Tottenham - Aston Villa (Pause/fulltid dobbel) - U/H 3,50 i odds (spilestopp kl. 1825)

PS: Oddstipset vårt kommer nederst i artikkelen!

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Hvordan er Pochettino sitt lag stilt før åpninskampen? Gjennom nesten hele sesongen spilte laget på Wembley i fjor, men fikk ta over den nye hjemmebanen sin mot slutten av sesongen. Til tross for dette gjennomførte Spurs en strålende sesong. Naturligvis er finaleplassen i Champions League den store bragden. Fjerdeplassen i Premier League i fjor betyr at laget er direkte kvalifisert til Champions League.

Tottenham har hentet Ndombele fra Lyon i sommer. De har og hentet veldig spennende Giovani Lo Celso fra Real Betis. Dette er faktisk to av de mest interessante midtbanespillerne ute i Europa. Vi tror disse to vil styrke Tottenham-skuta en hel del. Ryan Sessegnon er og kjøpt inn. Christian Eriksen er fortsatt Tottenham-spiller, til tross for at ryktene har haglet rundt dansken i sommer. Han vil til Spania, men det virker dog som mannen blir i London. Vi er ikke helt sikre på om han starter lørdagens kamp. Dele Ali er ute, noe som fort betyr at Eriksen faktisk spiller kampen. Kieran Trippier gikk til Atletico Madrid, men dette tror vi går fint for Tottenham. Vincent Jansen ble en flopp og forsvant ut dørene i sommer.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Til lørdagens kveldskamp, som starter 18:30, tror vi følgende spillere starter kampen for hjemmelaget: Lloris - Rose - Vertonghen - Alderweireld - Walker Peters - Winks - Ndombele - Sissoko - Eriksen - Moura - Kane. Giovani Lo Celso ble hentet inn for et par dager siden, og er trolig ikke inn i elleveren direkte.

Han blir ikke toppscorer i årets Premier League 

Skulle vi ha rett angående Eriksen blir i London, så er dette laget mer enn godt nok til å kjempe om PL-tittelen. Det er det og uten Eriksen. I tillegg sitter det flere gode spillere på benken. 

Premier LeagueAlle overgangene sommeren 2019

Tottenham noterte 12-2-5 hjemme sist sesong, men husk at laget spilte stort sett på Wembley. Vi forventer oss mer nå som laget er kommet tilbake til Tottenham Hotspur stadium. Hvitttrøyene har matchet hardt i sommer. Seire mot Real Madrid og Juventus viser styrke. Eneste tap i oppkjøringen kom mot Manchester United.

Les også: Premier League er endelig tilbake på lørdagskupongen

Aston Villa rykket opp sist sesong, etter noen sesonger i Championship. Den ærverdige klubben skal bli artig å følge i sitt gjensyn med toppdivisjonen. Villa sikret den siste plassen, gjennom kvalikspill, hvor Derby ble slått i finalen på Wembley. Villa virker bra forberedt, og har vunnet alle sine fem oppkjøringskamper i sommer. Noe svak motstand har det vært, men seier mot Leipzig er bra. I Championship sist sesong noterte Villa 9-8-6 på bortebane, og her ligger nok den store utfordringen. Hjemme på Villa Park i Birmingham vil det trolig gå greit, men det kreves også en del bortepoeng for å overleve i denne ligaen.

Tabelltips: Var umoden og slet med dårlig oppførsel: Nå skal «nye» Jack Grealish sørge for at Aston Villa overlever

Villa stiller nok klart sterkere enn ved opprykket i mai, da de har hentet inn et dryss med nye spillere. Hovedtrener Dean Smith og assistentrener John Terry har vært aktive i sommer. Den dyreste har vært Tyrone Mings fra Bornemouth. Matt Target fra Southampton, Douglas Luiz fra Manchester City og Ezri Konsa fra Brentford er og navn verdt å nevne. Trezeguet er og hentet inn. Ut har det ikke gått all verden, men Ritchie de Laet og Adomah er det som er verdt å nevne.  

Premier League Fantasy:  37 gode kjøp på fantasy

Etter flere spennende signeringer i sommer tror vi laget stiller slik i årets første kamp: Heaton - Targett - Mings - Engels - Guilbert - Hourihane - Grealish - Mcginn - Trezeguet - Jota - Wesley. 

Oddstips: U/H - 3,50: Vi tror det blir en tett og jevn kamp, akkurat som det ofte pleier å bli i de første kampene for sesongen. Spurs slet med å bryte ned motstandere i fjor, men vant ofte kampene sine 1-0. Oddsen på hjemmeseier frister ikke ved fulltid, så vi må teste at det står uavgjort til pause.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!