SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Dobbel til nesten fem ganger spilles

Newcastle og Salomon Rondon tapte sist, men er egentlig i en god stim nå. Tre poeng er viktig i dag, og det er gode muligheter for at de skaffer seg det i dag.  (Owen Humphreys/PA via AP)

Newcastle og Salomon Rondon tapte sist, men er egentlig i en god stim nå. Tre poeng er viktig i dag, og det er gode muligheter for at de skaffer seg det i dag. (Owen Humphreys/PA via AP) Foto:

Av

Og det dreier seg om to hjemmeseire vi synes er av meget god verdi!

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Lørdagskupongen: City er bankers på lørdagskupongen

Oddssingel Premier League: Spurs må ha tre poeng

Oddssingel Premier League: Vi tror superduoen senker Brighton

Oddssingel Premier League: West Ham er Cardiff sin skrekk-motstander

Oddssingel Premier League: Agüero har en vanvittig statistikk på Etihad

Oddsdobbel: Dobbel til nesten fem ganger spilles

Eurojackpot: H va skjer hvis du vinner 513 millioner kroner?

Vikinglotto: Vant annenpremien i Vikinglotto – ble mangemillionær

V65 Skive: V65-jackpot fra Danmark lørdagskveld

Det er syv Premier League-kamper på lørdagens langoddsprogram, og to av topplagene er i aksjon. Serieleder Manchester City skal møte Watford på Vicarage Road, mens Tottenham drar til St. Mary's for å møte Southampton. De anglofile kan også glede seg over at det er full runde i Championship, League One og League Two. I tillegg er det interessante kamper i 1. Bundesliga, i La Liga og i Serie A. Ellers er det %0 km klassisk fellesstart i langrenn, kombinert og laghopp fra Holmenkollen på oddsmenyen.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Newcastle - Everton H - 2,50 (Spillestopp 15:55)

Newcastle har slitt denne sesongen. Laget står nå med fire strake hjemmeseire, og stemningen er virkelig tilbake på St. James Park. Laget har grunnet dette spilt seg ut av den desiderte nedrykkskampen. I øyeblikket er det seks poeng ned til den lite hyggelige streken. Manager Rafael Benitez sliter med lite midler (les penger) og gjør faktisk en fin jobb med sitt Newcastle ut ifra et eierskap som ikke vil investere vesentlig i laget. Hjemme på St James Park tapte Newcastle de første fem, men har etter hvert en statistikk på 6-1-8. Siste kamp endte med tap 0-2 mot West Ham i London, mens man nest sist vant med samme sifre hjemme mot Burnley. Kampen mot West Ham var ingen dårlig prestasjon av dagens hjemmelag. The Toon var farlig frempå flere ganger, og burde uten tvil ha scoret et mål eller to. Lagene spilte 1-1 i det motsatte oppgjøret denne sesongen.

Sjekk alle sesongens Newcastle-drakter her!

Newcastle har alt å spille for, da det kun er seks poeng ned til nedrykk. Det er ni kamper igjen, og de trenger å vinne hjemmekamper som dagens. Vi tror de er heltente til å ta sin femte strake hjemmeseier i Premier League. 

Everton snakket om å slå seg inn blant de seks store før denne sesongen. Ut ifra den målsetningen har sesongen vært en stor skuffelse. Tiendeplass så langt, og det er hele 19 poeng opp til topp seks. Borte har Everton bokført 4-3-7 på de første 14 spilte. De siste ni blir litt transportetappe for Merseyside-klubben. Siste kamp var viktig for Everton og deres tilhengere. Det endte 0-0 hjemme i derbyet mot naboen fra den andre siden av parken, nemlig Liverpool. Det er nok også tung lektyre å lese tabellen for Evertons trofaste fans, med ufattelige 33 poeng opp til sin røde nabo. Nest sist en programmessig og fin 3-0 seier mot Cardiff borte i Wales. Men, Cardiff er svake og Everton er ikke gode på bortebane. 

Vi tror de vil få det tøft i denne kampen. De har heller ikke noe spesielt å spille for i øyeblikket. 

Viktige Leighton Baines ventes tilbake i forsvaret, ellers ingen fravær.

Begrunnelse H: Newcastle har alt å spille for i dag, og står med fire strake seire på hjemmebane. At vi skal få 2,50 på at de skal slå et svakt bortelag i Everton må bare prøves her!

Klikk her for å levere dette spillet

Derby - Sheffield Wednesday H - 1,95 (Spillestopp 15:55) 

Den tidligere Chelsea-legenden Frank Lampard har sin første jobb som manager i Derby. Han har styrt skuta inn til en grei plass nummer sju så langt. Det er bare målforskjell, som skiller fra en kvalikplass og opprykk er fortsatt en liten mulighet. Det er veldig mange lag som ligger tett rundt Derby, og en topp avslutning på sesongen fordres om laget vil spille seg inn i opprykkskampen for alvor. Hjemme på Pride Park har The Rams 9-5-3 å vise til. Dette er hyggelig tall, og lover godt for dagens kamp. Derby slo Wigan 2-1 hjemme i en utsatt kamp sist tirsdag, men måtte tåle et stygt 0-4 nederlag borte mot Aston Villa nest sist. Tilbake i november vant Derby det motsatte oppgjøret 2-1 på Hillsbrough.

Laget sliter med noen skader før denne kampen, og Davies, Forsyth, Bryson og King er alle ute.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Sheffield Wednesday ankommer midt-England og Sheffield på plass 13 på tabellen. Steve Bruce som overtok onsdagsklubben etter å ha fått sparken i Aston Villa, har en stor jobb å gjøre. Denne sesongen kan ikke bli ferdig fort nok, og ganske sikkert har Bruce begynt å planlegge for neste sesong allerede. Laget har 5-4 8 på fremmed gress. Siste kamp endte 0-0 i Sheffield-derbyet mot United på hjemmebane, mens det nest sist ble seier 2-0 mot Brentford, også det på eget gress. Wednesday har ikke vunnet på de siste 10 besøkene på Pride Park. Ingen skade / karantene problemer. 

Begrunnelse H: Nok en gang finner jeg denne hjemmeoddsen veldig spillbar. Derby, altså hjemmelaget, har absolutt alt å spille for og trenger virkelig alle poengene. Bortelaget derimot ligger på en kjedelig 13. plass og vil bare få sesongen over. 1,95 er spillbart på Derby, som presterer fint på hjemmebane! 

Totaloddsen på denne dobbelen blir på fine 4,88 og det kjøper vi!

Klikk her for å levere dette spillet