SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

David Nielsen og AGF må vinne hjemme mot Odense

David Nielsen og AGF trenger tre poeng i mandagens match. Foto: Arne Ristesund

David Nielsen og AGF trenger tre poeng i mandagens match. Foto: Arne Ristesund

Av

AGF Aarhus kjemper en innbitt kamp om topp seks i den danske superligaen.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel 1. Bundesliga: Tøff bortekamp for Frankfurt

Oddssingel Danmark: David Nielsen og AGF må vinne hjemme mot Odense

Oddsdobbel ishockey: Stavanger Oilers har kniven på strupen

Hopp kvalifisering: Maren Lundby slår tilbake

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på tredje runde av kvartfinaleserien i ishockey-sluttspillet her hjemme. I tillegg spilles det viktige fotballkamper både i Serie A, skotsk Premiership, spansk Segunda, Bundesliga og dansk superliga. Raw Air forflytter seg til Lillehammer og i kveld er det både kvalifisering for menn og kvinner og husk at kvalifiseringene også teller i sammendraget.

NB! 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

AGF Aarhus - Odense H 2,80 (spillestopp kl 18.55)

Den danske superligaen deles som kjent etter 26 serierunder og kampen om å komme topp seks, er virkelig intens. FC København og FC Midtjylland er et hav foran resten på toppen av tabellen, mens sju lag er involvert i kampen om de siste fire plassene i topp seks.

AGF Aarhus har igjen kveldens hjemmekamp mot Odense og bortekamp mot Aalborg. David Nielsens mannskap ligger på 9. plass med 31 poeng, men med seier i kveld tar laget seg opp på 6. plass og har dermed alt i egne hender før søndagens bortekamp mot Aalborg. Som er siste serierunde før serien deles. AGF har levert solid hjemme på Ceres Park i Århus og står med 5-4-3 på tolv spilte hjemmekamper. Stod med tolv poeng og fire seire på de fem siste seriekampene, før hjemmekampen mot sterke FC Midjylland nest sist og røk 1-2 der. Måtte nøye seg med 2-2 borte mot Vendsyssel sist og tapte dermed verdifulle poeng i kampen om topp seks. Velkjente Patrick Mortensen scoret forøvrig det andre målet forr Aarhus i den kampen. David Nielsen må unnvære forsvarsspillerne Casper Højer og Adama Guira i kveld, begge soner karantene.

Odense med norske Sten Grytebust som klar førstemålvakt ligger bra an foran sine to siste kamper før serien deles. Ligger på 3. plass med 36 poeng og har hjemmekamp mot Randers til helgen. Har alt i egne hender og selv med tap i kveld, skal mye gå galt om ikke Odense er blant topp seks. Har dog vært klart best hjemme (6-4-2), borte har ikke poengfangsten vært like sterk (4-2-6). Trener Jakob Michelsen kan velge fra en skadefri tropp.

David Nielsen har en strålende trenerstatistikk mot Odense med fire seire og to uavgjorte, mens Jakob Michelsen på ti kamper som trener mot Aarhus kun har bokført en seier. Det endte 0-0 i tilsvarende oppgjør forrige sesong. En viss U-fare er det nok i kveld også, men hjemmelaget må ha tre poeng. 2,80 på hjemmeseier synes veldig godt betalt og blir vårt utvalgte spill.

Klikk her for å levere dette spillet