SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Danmark får det ikke lett mot Wales

Christian Eriksen jubler sammen med Yussuf Yurary Poulsen  etter å ha scoret mot Australia i VM. (AP Photo/Martin Meissner)

Christian Eriksen jubler sammen med Yussuf Yurary Poulsen etter å ha scoret mot Australia i VM. (AP Photo/Martin Meissner) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Danmark har løst floken med spillerne, men det er ikke langtfra sikkert at de slår Wales

DEL

OddstipsDet er et rufsete langoddsprogram vi står ovenfor søndag. Det er spillefri i alle de store ligaene rundt omkring i Europa og her hjemme spilles det verken Eliteserie eller OBOS-liga denne søndagen. Det er landslagsfotball som gjelder og Norge skal ut i bortekamp mot Bulgaria i Nations League. Det er en god del landskamper på menyen. Her hjemme spilles det fotball både i Postnord-ligaen og i Norsk Tipping-ligaen.

Spillsenterets øvrige spillmeny:

Oddstips: Oppturen fortsetter for Norge

Oddstips: Mjølner skal slå bunnlaget

Søndagskupongen: Søndagskupong med Bulgaria mot Norge

Trav: Fantastisk V75 på Bjerke søndag

Trav: Hoppene gjør opp i søndagens V4 på Bjerke

NB! Utrolige 175 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Danmark - Wales U 3,35 (spillestopp søndag kl 17.55)

Streiken blant de danske spillerne er heldigvis løst og dermed er Åge Hareide tilbake igjen som kampleder til Danmarks første kamp i Nations League.

Klikk her for å levere dette tipset!

Onsdag kveld spilte som kjent Danmark privatlandskamp borte mot Slovakia med spillere fra de lavere divisjonene fra hjemlig serie og tapte 0-3. Danmark var som kjent med i sommeren VM og tok seg videre fra gruppespillet der, men røk ut direkte i sluttspillet i åttedelsfinalen mot Kroatia (etter straffesparkkonkurranse). William Kvist har gitt seg med landslagsfotball, men ellers har Åge Hareide hele sin VM-tropp inntakt. Normalt pålitelige tipsbladet.dk, tror Åge Hareide stiller med følgende startellever: Danmark (4-2-3-1): Schmeichel - Dalsgaard, Kjær, Jørgensen, Stryger Larsen - Christensen, Delaney - Poulsen, Eriksen, Sisto - Cornelius

NB! Utrolige 175 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Wales gjorde et strålende EM-sluttspill for to år siden og tok seg faktisk helt til semifinale, der det ble 0-2 tap mot Portugal. Men klarte ikke å kvalifisere seg til sommerens VM i Russland etter å ha endt på 3. plass i sin gruppe (bak Serbia og Irland). Wales med 6-0-seier mot Kina, 0-1-tap for Uruguay samt 0-0 mot Mexico etter at Ryan Giggs tok over som landslagssjef. Innledet sin Nations League med en meget imponerende 4-1 seier hjemme mot Irland torsdag kveld. I den kampen leverte både Gareth Bale og Aaron Ramsey varene, mens 17-åringen Ethan Ampadu (Chelsea) fikk sjansen fra start av Giggs og midtbanespilleren var god.

Wales imponerte mot Irland, men bortebane er naturligvis noe helt annet. Vi tror ikke hjemmesterke Danmark taper denne. Dette blir jevnt.  1,95 i hjemmeodds synes veldig snaut. Da er det klart mer interessant med uavgjortoddsen på 3,35 som blir vårt klare spill i denne kampen som spilles i Århus.

Klikk her for å levere dette tipset!