SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

City er bankers på lørdagskupongen

Manchester City og Sergio Agüero er nå ligaledere, og en meget viktig kamp venter lørdag mot Watford på hjemmebane. Her jubler argentineren etter å ha scoret mot West Ham United på Etihad stadium.  (AP Photo/Dave Thompson)

Manchester City og Sergio Agüero er nå ligaledere, og en meget viktig kamp venter lørdag mot Watford på hjemmebane. Her jubler argentineren etter å ha scoret mot West Ham United på Etihad stadium. (AP Photo/Dave Thompson) Foto:

Av

Til tross for dette, så mener vi bestemt at lørdagskupongen har et stort potensial!

DEL

LørdagskupongenSpillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel 1. Bundesliga: Schalke blir grovt undervurdert

Oddsdobbel: Favorittdobbel til nesten tre ganger pengene

Lørdagskupongen: City er bankers på lørdagskupongen

Oddssingel Premier League: Spurs må ha tre poeng

Oddssingel Premier League: Vi tror superduoen senker Brighton

Eurojackpot: H va skjer hvis du vinner 389 millioner kroner?

Vikinglotto: Vant annenpremien i Vikinglotto – ble mangemillionær

Vi har kommet frem til en ny lørdagskupong fra Hamar. Som de siste ukene er igjen kupongen delt mellom Premier League og Championship på nivå to. Det er noen klare favoritter, men kupongen har allikevel fint potensial, og kan fort dele ut fine penger til de som er dyktige og heldige nok i sin jakt på de tre premiegruppene. Innleveringsfrist er som vanlig 15:55 lørdag.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

1. Manchester City – Watford
Kupongens første kamp spilles på Etihad i Manchester. Watford kommer til Etihad, i møte med ligaleder Manchester City. Watford på en åttendeplass ni serierunder før fasiten skrives i mai. 

Manchester City har igjen tatt over førersetet i Premier League. Den store forhåndsfavoritten er poenget foran Liverpool med ni igjen å spille. Etter fire tap i ligaen rundt årsskiftet, har City igjen funnet formen, og ser mer og mer ut som et mesterlag. Klubben hentet sesongens første trofe i ligacupen, da Chelsea ble slått, etter straffesparkkonkurranse i finalen på Wembley. I champions League cruiser nok laget inn til en kvartfinale etter seier 3-2 borte mot tyske Schalke i den første 1/8 dels finalen. I premier League har laget imponerende 14-0-1 på Etihad. Utrolig nok er det bare Crystal Palace som har vunnet på City sin bane. City vant motsatt oppgjør 2-1 på Vicarage Road tidligere i sesongen. De to siste i ligaen har begge endt med snaue 1-0 seire. Sist mot Bournemouth borte, nest sist mot West Ham hjemme. 

Fernandinho og Laporte er skadet.  

Se alle sesongens Manchester City-trøyer her!

Watford ankommer Manchester på plass åtte på tabellen. Med Manchester City sin seier i ligacupen, kommer ingen lag inn i Europa League gjennom den turneringen. City vil spille i Champions League. Det kan åpne døren for lag sju i Premier League til spill i Europa neste sesong. Watford har derfor mye å spille for. Borte har Watford brukbare 5-5-5. Manager Javi Gracia gjør en fin jobb med sitt Watford. Watford vant 2-1 over Leicester hjemme i sin siste kamp. Nest sist gikk laget på en smell, da det ble tap hele 0-5 mot Liverpool på Anfield.   

Watford rapporterer full tropp til denne kampen. 

Watford har vært positive med små ressurser denne sesongen. Men vi tror ikke de tar poeng i dag. Så får å svare på tittelen: Ja, City tåler presset. Vi åpner kupongen med bare et tegn og tror på hjemmeseier. H

Klikk her for å levere din tippekupong

2. Southampton – Tottenham
Kupongens andre kamp er et meget viktig oppgjør. Tottenham ankommer St Marys i Southampton på tredjeplass på tabellen. Vertene bare to små poeng fra nedrykk, med ni runder igjen å spille. 

Southampton sliter i bunnen av tabellen. I øyeblikket er det bare de tre lagene på nedrykksplass som ligger under The Saints på tabellen. Det er bare to poeng ned til streken, og Southampton må opp i ringene for å overleve. Mark Hughes fikk sparken tidligere i sesongen, og selv om det har vært noe fremgang sliter hans etterfølger Ralph Hasenhutti også med å riste av seg nedrykksspøkelse. Hjemme på St Marys har laget svake 3-6-5. Southampton som normalt er sterke på eget gress, har faktisk vunnet like mange kamper borte som hjemme. Laget vant 2-0 mot Fulham nest sist, og holdt Manchester United til uavgjort til det 88. minuttet på Old Trafford i siste kamp. Det hele endte med et 2-3-tap, men Southampton var positive.

Se Southamptons nye bortedrakt her!

Obafemi og Ings er skadet og spiller ikke. 

Tottenham har vært i toppen i hele denne sesongen. Pochettino sine gutter begynner dog å kjenne kampprogrammet i Premier League nå. Det som var en soleklar topp tre plassering (sammen med Liverpool og Manchester City) har blitt til en kamp om topp fire for å få en ny sesong i Champions League. I denne turneringen imponerte Spurs i 1/8 dels finalen. 3-0 hjemme mot tyske Dortmund, ble fulgt opp av en imponerende 1-0 seier i Tyskland sist tirsdag. Dermed gikk Spurs videre til kvartfinalen i den turneringen. Selvsagt kan Spurs vinne hele Champions League, men det sikre er nok allikevel å sørge for en plassering innen topp fire i Premier League. Borte i Premier League har laget 11-0-4 på bortebane. Laget er gode på fremmed gress, og ingen i ligaen har scoret mer på bortebane. Siste i ligaen 1-1 hjemme i derbyet mot Arsenal. Nest sist tap 0-2 borte mot Chelsea i nok et London derby.

Se alle årets Tottenham-drakter her!

Londonlaget har lenge slitt mot slutten av sesongene, da presset drar til og kampene blir viktigere og viktigere. Nå må laget virkelig vise hva de er lagd av, og alt annet enn tre poeng i dagens kamp er litt krise faktisk. 

Etter en periode med en del skader, rapporterer Tottenham full tropp til dette oppgjøret. 

Viktig kamp i hver sin ende av tabellen. Vi heller mot Tottenham, og forsøker UB

3. Huddersfield – Bournemouth
John Smiths Stadium huser kamp nummer tre på kupongen Bournemouth tar turen til tabelljumbo Huddersfield. Gjestene på en 12 plass så langt.

Huddersfield rykker ned. Sist på tabellen, og hele13 poeng opp til nedrykksstreken. Sesongen har vært meget tung. Laget har spilt inn 14 av 87 mulige poeng, og holder ganske enkelt ikke Premier League nivå. Hjemme lyder statistikken på 2-2-11, med bare utrolig svake sju mål scoret på disse 15 spilte på eget gress. Siste kamp endte med tap 0-1 borte mot Brighton. Nest sist en sjelden opptur, da Wolverhampton ble slått 1-0 hjemme på John Smiths Stadium. Bournemouth vant motsatt oppgjør 2-1 tilbake i desember.   

Mbenza og Diakhaby er skadet, ellers noen småskader, men ingen andre bekreftet ute.

Bournemouth har hatt en grei sesong, om enn meget ujevn. Laget startet sesongen med sterke 20 poeng på de første 10 ligakampene. Tøffheten i Premier League har nok gjort sitt for Eddie Howe sine gutter. Laget har slitt enormt etter nyttår, og har bare spilt inn åtte av 27 mulige poeng etter årsskiftet. Samlet har det dog vært nok, til at laget vil spille i toppetasjen også neste sesong. Bournemouth er svake borte, og står med 3-0-11 etter 14 spilte. Siste kamp i ligaen endte med et respektabelt 0-1 tap hjemme mot Manchester City. Nest sist stygge 1-5 mot Arsenal på Emirates. Francis og Cook er skadet, ellers grei skadesituasjon. 

To lag i slett form. Gjestene har tatt et poeng på de siste fem. Vi dekker fult på det store spillet, og satser på en avgjørelse på det lille. HB (HUB på 432 rekker spillet) 

4. Newcastle – Everton
Everton tar turen fra Liverpool til nord England, nærmere bestemt St James Park i Newcastle i kamp fire på kupongen. Begge har skuffet denne sesongen. Vertene på plass 14, gjestene fire plasser foran på tabellen. 

Newcastle har slitt denne sesongen. Laget har dog spilt seg ut av den desiderte nedrykkskampen. I øyeblikket er det seks poeng ned til den lite hyggelige streken. Manager Rafael Benitez sliter med lite midler (les penger) og gjør faktisk en fin jobb med sitt Newcastle ut ifra et eierskap som ikke vil investere vesentlig i laget. Hjemme på St James Park tapte Newcastle de første fem, men har etter hvert en statistikk på 6-1-8. Siste kamp endte med tap 0-2 mot West Ham i London, mens man nest sist vant med samme sifre hjemme mot Burnley. Lagene spilte 1-1 i det motsatte oppgjøret denne sesongen. Sist sesong vant Everton begge kampene med 1-0.

Sjekk alle sesongens Newcastle-drakter her!

Everton snakket om å slå seg inn blant de seks store før denne sesongen. Ut ifra den målsetningen har sesongen vært en stor skuffelse. 10 plass så langt, og det er hele 19 poeng opp til topp seks. Borte har Everton bokført 4-3-7 på de første 14 spilte. De siste ni blir litt transportetappe for Merseyside klubben. Siste kamp var viktig for Everton og deres tilhengere. Det endte 0-0 hjemme i derbyet mot naboen fra den andre siden av parken, nemlig Liverpool. Det er nok også tung lektyre å lese tabellen for Evertons trofaste fans, med ufattelige 33 poeng opp til sin røde nabo. Nest sist en programmessig og fin 3-0 seier mot Cardiff borte i Wales.   

Viktige Leighton Baines ventes tilbake i forsvaret, ellers ingen fravær.
Vi heller mot Newcastle i dette oppgjøret, men tar med en gardering for uavgjort på det store spillet. H (HU på 432 rekker spillet) 

5. Leicester – Fulham
To lag som nettopp har sparket sine managere møtes på King Power Stadium, der Leicester tar i mot Fulham. Leicester i midtsjiktet, mens gjestene høyst trolig styrer mot nedrykk. 

Leicester som er tidenes mest overraskende vinnere av Premier League for noen sesonger tilbake, presterer vel mer som normalt denne sesongen. Klubben sparket allikevel sin manager, og har hentet den tidligere Liverpool manageren Brendan Rodgers fra hans jobb i skotske Celtic. Det blir spennende å følge utviklingen dette kan ha på poengfangsten. Hjemme på King Power har Leicester meget svake 5-2-7 å vise til. Laget tapte 1-2 i siste kamp borte mot Watford i London. Nest sist seier med samme sifre hjemme mot Brighton. Laget har lite å spille for i de siste ni kampene, selv om pengefordelingen fra Premier League, deles ut etter plassering på tabellen. 

Amartey og Albrighton er ute med skader 

Fulham sparket i likhet med Leicester sin manager sist uke. Claudio Ranieri forsvant ut av portene på Craven Cottage. Klubben har gitt Scott Parker ansvaret ut sesongen. Noe annet enn nedrykk vil sjokkere. Fulham har 10 poeng opp til trygg plass, og er sammen med Huddersfield 99 % fortapt. Borte er tragisk det rette ordet. 0-2-13 er nesten ubegripelig svakt. Sist ble det tap i derbyet mot Chelsea med 1-2 hjemme. Nest sist 0-2 borte mot Southampton på St Marys. Fulham har fem strake tap i ligaen i øyeblikket. Laget som rykket opp sist sesong, får nok ikke mer enn en sesong i toppdivisjonen. 1-1 i motsatt oppgjør. 

Bettinelli og Mawson er begge skadet og ute av dette oppgjøret. 

Leicester er ikke i all verdens form. Bør allikevel avgjøre dette til sin fordel. Fulham har tatt to av 45 mulige bortepoeng denne sesongen. H 

6. Cardiff – West Ham
Kupongens sjette kamp er den siste fra Premier League. West Ham reiser fra London over grensen til Wales og møtet med Cardiff på Cardiff City Stadium. Hjemmelaget på nedrykksplass, to poeng fra streken. West Ham med kontakt opp til sjuende plass, som faktisk kan gi spill i Europa. 

Cardiff var tippet sist av de 20 lagene av de fleste før sesongen. Det kan fortsatt ende med nedrykk, men det er dog bare to små poeng opp til sikker grund. Manager Neil Warnock har vært i denne situasjonen, hvor han ser nedrykksspøkelse i øynene mange ganger, og er en lur rev i så måte. Cardiff har 5-2-8 hjemme i Wales, men med bare to seire på fremmed gress, blir det samlet noe tynt. Cardiff tapte 1-3 i det motsatte oppgjøret tilbake i desember. I siste kamp ble det tap 0-2 borte mot Wolverhampton. To stygge hjemmetap før det mot Everton (0-3) og Watford (1-5)

Se alle sesongens West Ham-drakter her!

Bamba er ute med en leggbåndskade, ellers ingen problemer. 

West Ham er gode på sitt beste, men veldig ustabile. Etter en svak start på sesongen, har manager Manuel Pellegrini fått sving på The Hamers. Det som gjenstår er å prestere uke inn og uke ut. Laget er i øyeblikket nummer ni på tabellen. Som vi nevnte under kamp en, kommer ingen lag inn i Europa League gjennom ligacupen denne sesongen. Med Manchester City som vinner i den turneringen gir plass sju i Premier League høyst sannsynlig spill i Europas nest gjeveste turnering neste sesong. West Ham er fire poeng unna den plasseringen. Ute på tur har West Ham svake 4-3-7. Siste kamp endte med en fin seier mot Newcastle med 2-0 hjemme på London Stadium. Nest sist et hederlig og knepent 0-1 tap for ligaleder Manchester City på Etihad. 

Sanchez og Yarmolenko er skadet og spiller ikke. 

Viktig kamp for begge. Vi tror ikke West Ham taper og forsøker UB.

7. Bristol City – Leeds
Kupongens sjuende og første kamp fra Championship er et toppoppgjør på Ashton Gate i Bristol. Leeds tar turen sørover til møtet med Bristol City. Leeds på plass to som betyr opprykk i øyeblikket. Bristol City med på en fin sjette og siste kvalikplass for spill om opprykk. 

Bristol City har prestert fint hele sesongen. I øyeblikket ligger det an til kvalikspill om den siste plassen av tre i neste års Premier League. Manager Lee Johnson gjør en fin jobb nede i stålbyen, og et comeback i toppdivisjonen er fortsatt en mulighet. Hjemme på Ashton Gate har laget 7-5-5. Denne litt svake statistikken på eget gress, gjør at det er blitt hele 13 poeng opp til direkte opprykk. Formmessig sliter Bristol City litt. Ingen gevinster på de siste fire spilte. Siste kamp greie 1-1 borte mot Preston på Deepdale. Nest sist tap 1-2 hjemme mot Birmingham.

Leeds ankommer Bristol som lag nummer to på tabellen. Ligger an til direkte opprykk sammen med Norwich i øyeblikket. Leeds har prestert bra og mindre ustabilt enn de siste sesongene. Da har også potensiale og resultatene kommet. Leeds som har vært gjennom mange managerskifter de siste sesongene, trengte utvilsomt stabilitet inn i klubben. Det ser ut til at nåværende sjef Marcelo Bielsa har lykkes i så måte. Borte har Yorkshire klubben greie 8-4-5. Siste kamp endte med flotte 4-0 hjemme på Elland Road mot WBA, mens det nest sist ble et sjeldent tap, med 0-1 borte mot QPR i London. Leeds vant motsatt oppgjør 2-0 tilbake i november. 

Meget viktig og åpen kamp. Vi dekker fult ut. HUB

Klikk her for å levere din tippekupong

8. West Bromwich – Ipswich
I kamp åtte tar bunnlaget Ipswich turen til Birmingham og møtet med West Bromwich på The Hawthorns. Hjemmelaget fint med på en fjerde plass på tabellen, med 11 kamper igjen å spille. 

West Bromwich hadde som sin klare målsetning å rykke opp før denne sesongen. Laget har delvis innfridd, og ligger på kvalikplass i øyeblikket. Det er dog sju tunge poeng å hente inn, med tanke på direkte opprykk til Premier League. Hjemme har det blitt litt mye uavgjort, og laget står med 7-6-4 så langt etter 17 spilte på eget gress. Manager Darren Moore må virkelig jage på sine gutter for å blande seg inn i kampen om direkte opprykk. Siste i Championship endte med meget stygge 0-4 borte mot Leeds. Tap også nest sist med skuffende 0-1 hjemme mot Sheffield United. Motsatt møtet endte med 2-1 til WBA på Portman Road i Ipswich. Alle disponible til denne kampen. 

Ipswich er inne i en meget svak og trist sesong. Akterutseilt på bunnen av tabellen, med hele 12 poeng opp til trygg grund. Ipswich spiller på nivå tre neste sesong, det er 99 % sikkert. Borte har laget stygge 1-3-13 å vise til. Siste kamp endte med tap 1-2 hjemme mot Reading. Nest sist 1-1 borte mot Wigan. Laget har nå åtte kamper uten seier.
Her skal det være klasseforskjell. Vi spiller bare et tegn. H.

9. Middlesbrough – Brentford
Brentford legger ut på den lange turen fra hovedstaden, opp til nord og møtet med Middlesbrough på Riverside Stadium. Hjemmelaget fint inne på en kvalikplasds, mens gjestene ligger i midtsjiktet av tabellen. 

Velkjente Tony Pulis og hans Middlesbrough er i ferd med å gjennomføre en fin sesong. I øyeblikket ligger laget på en femte plass, og er inne på kvalik (plassene 3-6) Pulis har ofte vært kritisert for sin defensive spillestil, men har sakte men sikkert fått penslet Middlesbrough inn på rett spor, og resultatene har kommet. Hjemme på Riverside har laget 7-6-3, og har i likhet med WBA i kamp åtte, litt for mange uavgjorte på eget gress. Middlesbrough vant motsatt kamp 2-1 i London tidligere i sesongen. Siste i ligaen endte med litt skuffende 0-0 borte mot svake Wigan. Nest sist seier 2-0 hjemme mot QPR. 

Brentford har prestert på det jevne. Var av mange tippet som en outsider til opprykk, men har ikke innfridd i så måte. Ligger i midtsjiktet, med lang vei både til nedrykk, og til kvalikplassene. Resten av sesongen vil muligens bære preg av at spillerne lengter etter serieavslutningen og en ny sesong. Brentford er meget gode hjemme, men desto svakere på fremmed gress. Ute på tur er statistikken på meget svake 1-7-8. (bare Rotherham er slått) Siste kamp for laget endte med flotte 3-0 hjemme over QPR. Nest sist tap 0-2 borte mot Sheffield Wednesday. Ingen skade problemer å melde om. 

Vi tror definitivt poengene blir igjen i nord, og spiller H.

10. Derby – Sheffield Wednesday
Sheffield Wednesday tar den korte turen fra Sheffield ned til The Midlands og møtet med Derby på Pride Park i kamp10 på kupongen. Derby fint med på sjuende plass, mens gjestene er å finne i midtsjiktet av tabellen. 

Den tidligere Chelsea legenden Frank Lampard har sin første jobb som manager i Derby. Han har styrt skuta inn til en grei plass nummer sju så langt. Det er bare målforskjell, som skiller fra en kvalikplass og opprykk er fortsatt en liten mulighet. Det er veldig mange lag som ligger tett rundt Derby, og en topp avslutning på sesongen fordres om laget vil spille seg inn i opprykkskampen for alvor. Hjemme på Pride Park har The Rams 9-5-3 å vise til. Derby slo Wigan 2-1 hjemme i en utsatt kamp sist tirsdag, men måtte tåle et stygt 0-4 nederlag borte mot Aston Villa nest sist. Tilbake i november vant Derby det motsatte oppgjøret 2-1 på Hillsbrough. 

Laget sliter med noen skader før denne kampen, og Davies, Forsyth, Bryson og King er alle ute. 

Sheffield Wednesday ankommer midt England og Sheffield på plass 13 på tabellen. Steve Bruce som overtok onsdagsklubben etter å ha fått sparken i Aston Villa, har en stor jobb å gjøre. Denne sesongen kan ikke bli ferdig fort nok, og ganske sikkert har Bruce begynt å planlegge for neste sesong allerede. Lager har 5-4 8 på fremmed gress. Siste kamp endte 0-0 i Sheffield-derbyet mot United på hjemmebane, mens det nest sist ble seier 2-0 mot Brentford, også det på eget gress. Wednesday har ikke vunnet på de siste 10 besøkene på Pride Park. Ingen skade / karantene problemer. 

Vi tror Derby tar dette, mot et Sheffield Wednesday som ikke har all verden å spille for. 

11. Nottingham Forest – Hull
To tabellnaboer møtes på City Ground I Nottingham, når Hull ankommer til møtet mot Nottingham Forest. Lagene har like mange poeng, og mangler fire opp til siste kvalikplass. 

Nottingham Forest har vært brukbare, men veldig opp og ned i prestasjonene denne sesongen. Er et av veldig mange lag, som lukter på kvalikspill om den siste Premier League plassen neste sesong. Veldig mye skal dog klaffe om det skal skje. Forest er klart bedre hjemme enn borte, og står med fine 9-4-4 på eget gress. Bare tre borteseire er årsaken til at laget ikke er nærmere toppen av tabellen. Siste kamp endte med svake 0-2 borte mot Stoke, mens det nest sist ble en fin seier med 1-0 hjemme på City Ground mot Derby. Forest har vunnet de tre siste på eget gress. Laget vant også det motsatte oppgjøret 2-0 før jul. 

Etter en svak innledning, radet Hull en stund opp seire. Nå har ting normalisert seg noe, og laget ligger på plass 10 med like mange poeng som Forest. Det skal i likhet med hjemmelaget, veldig mye til for at Hull skal blande seg inn i opprykkskampen. En kvalikplass er dog ikke helt uaktuelt, om enn meget lite trolig. Borte har Hull middelmådige 5-4-8. To fine hjemmeseire i de to siste. Sist 2-0 over Birmingham. Nest sist 2-1 over Millwall. 

Angus Mac Donald er ute med en leggskade. Ellers noen småskader, men ingen fler bekreftet ute.

To jevne lag med like mange poeng. Vi heller mot Forest, men dekker fult ut på det store spillet. HU (HUB på 432 rekker spillet) 

12. Queens Park Rangers – Stoke.
For noen år siden ville dette vært en toppkamp. I dag frister begge en tilværelse på nedre del av Championship, dog med god klarering til nedrykk. Stoke tar turen til London og møtet med QPR på Lofthus Road i kupongens avsluttende kamp. 

QPR er meget lite stabile. Gode på sitt beste, men desto svakere når laget ikke har dagen. Etter en sesonginnledning som ga fire strake tap, har QPR spilt seg en del opp. Ligger dog helt nede på plass 18. Det er ni poeng ned til nedrykk, og det bør ikke være noen fare i så måte. Hjemme i hovedstaden har den tidligere engelske landslagssjefen Steve McClaren
ledet sitt Rangers til 8-2-7 etter 17 spilte på eget gress. Siste kamp endte med tap 0-3 borte for Brentford. Nest sist meget sterk 1-0 seier mot direkte opprykksplasserte Leeds. De to siste kampene beskriver hvordan prestasjonene har svingt i årets Championship når det gjelder QPR. Motsatt oppgjør endte uavgjort 2-2. 

Stoke rykket ned fra Premier League sist sesong. Laget har heller ikke prestert i Championship denne sesongen. Ankommer London med to poeng mer enn vertene, men det er veldig langt opp til topp seks. Stoke har bare to seire borte, men spiller mye uavgjort ute på tur. 2-10-5 er alt annet enn bra. Merkelig nok har de to seirene kommet mot serieleder Norwich og sterke Bristol City. Siste kamp endte med en fin seier 2-0 hjemme mot Nottingham Forest. Nest sist 1-1 mot Aston Villa, også det hjemme. Laget er i grei form, og har ikke tapt på de siste fire. 

Vi tror minst et poeng blir igjen i hovedstaden, og spiller HU.

96-rekkeren: 
1. Manchester City - Watford H
2. Southampton - Tottenham UB
3. Huddersfield - Bournemouth HB
4. Newcastle - Everton H
5. Leicester - Fulham H 
6. Cardiff - West Ham UB
7. Bristol City - Leeds HUB
8. West Bromwich - Ipswich H
9. Middlesbrough - Brentford H
10.
 Derby - Sheffield Wednesday H
11. Nottingham Forest - Hull HU
12. Queens Park Rangers - Stoke HU


 

432-rekkeren:
1.
 Manchester City - Watford H
2.
 Southampton - Tottenham UB
3.
 Huddersfield - Bournemouth HUB
4.
 Newcastle - Everton HU
5.
 Leicester - Fulham H
6.
 Cardiff - West Ham UB
7.
 Bristol City - Leeds HUB
8.
 West Bromwich - Ipswich H
9.
 Middlesbrough - Brentford 
10.
 Derby - Sheffield Wednesday H
11.
 Nottingham Forest - Hull HUB
12.
 Queens Park Rangers - Stoke HU

Klikk her for å levere din tippekupong