SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Bortesvake QPR får trøbbel på the Den

Blackpool's manager Ian Holloway, shouts out during their English Premier League soccer match against Manchester United at  Old Trafford, Manchester, England, Sunday, May 22, 2011. (AP Photo/Jon Super) NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE(FAPL)LICENCE. CALL +44 (0) 20 7864 9121 or EMAIL info@football-dataco.com FOR DETAILS

Blackpool's manager Ian Holloway, shouts out during their English Premier League soccer match against Manchester United at Old Trafford, Manchester, England, Sunday, May 22, 2011. (AP Photo/Jon Super) NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE(FAPL)LICENCE. CALL +44 (0) 20 7864 9121 or EMAIL info@football-dataco.com FOR DETAILS Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ian Holloway og QPR har en vanskelig bortekamp fredag.

DEL

OddstipsVi traff på singeltipset på Arsenal til 1,70 i odds (250 kroner i innsats). Palermo innfridde i dobbelttipset, men det gjorde ikke Brescia. Dermed ble det ingen tilbakebetaling på dobbelen.

Fredagens oddsprogram byr blant annet på to kamper fra den engelske Mesterskapserien: Millwall - QPR og Cardiff - Preston. Det er også kamper fra engelsk League One og en kamp fra italiensk Serie A. Dessuten er det ishockey fra Russland, Sverige og Finland, så det er litt av hvert å spille på.

Lørdagskupongen: Reddet jobben til sjefen

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Millwall - Queens Park Rangers H

Engelsk, Mesterskapserie. Før den siste kampen i 2017 er det lite som skiller de to London-klubbene Millwall og QPR. Begge lagene har 27 poeng, og de er begge åtte poeng over nedrykksstreken.

Det laget som tar tre poeng i denne kampen vil ta et langt steg vekk fra nedrykkskampen, mens det tapende laget vil  synke stadig nærmere nedrykksgjørmen.

Resultatene i julen har svingt for begge lagene. Millwall tapte 0-3 mot Derby på Lille julaften, men slo tilbake med 2-2 mot serieleder Wolverhampton på Boxing Day.

Millwall ligger nå på en 16. plass, og det skal ikke mer til enn en svak periode før man blir innhentet av klubbene bak på tabellen. Derfor trenger Millwall en seier mot QPR, og det skal de være i stand til.

Hjemme på The Den har de 6-3-3 denne sesongen, og ingen av de fire siste på eget gress har endt med tap.

Ian Holloway er nå over ett år inn i sin andre managerperiode på Loftus Road, men han har ikke klart å løfte laget nevneverdig etter at han tok over etter Jimmy Floyd Hasselbaink. Ja, laget er faktisk nærmere nedrykk til League One enn et comeback i Premier League.

Sjekk vårt forslag til lørdagskupong:

Reddet jobben til sjefen 

Holloway er oppmuntret av at laget har vist bedre prestasjoner i de siste kampene. De er ubeseiret i de tre siste kampene før lokaloppgjøret mot Millwall. Samtidig har de kun vunnet én av de siste ni ligakampene. Seieren kom mot bunnlaget Birmingham, og er den eneste seieren på 19 bortekamper i ligaen.

Millwall er heller ikke noe godt bortelag, men på the Den har løvene vunnet halvparten av kampene sine så langt denne sesongen. Kun åtte lag i Mesterskapserien har plukket mer poeng foran egne fans enn Millwall

Lee Gregory har ikke vært like god for Millwall i høst som han var i League One, men han har nettet i fire av de siste åtte kampene på the Den. 

Statistikken indikerer at det ligger an til å bli en jevn kamp. Disse lagene har spilt uavgjort i syv av de siste ni oppgjørene, og de to siste kampene har endt med én seier til hver. I september spilte lagene 2-2 på Lofthus Road.

Jeg innser at uavgjortfaren er overhengende, men jeg stoler likevel på at hjemmesterke Millwall slår byrivalen på the Den. QPR har kun vunnet én bortekamp i hele høst, og det var mot bunnlaget Birmingham. Den forrige borteseieren kom tilbake i januar.

Millwall til 2,00 i odds er ok, og jeg satser 250 kroner. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips fredag 29. desember:

Millwall - Queens Park Rangers 2,00 - 3,00 - 3,30 H

Total odds: 2,00