SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Borteseier for Örebro mot Henrik Larsson gir 3,85 i odds

Av

Henrik Larsson har vunnet to av sine første fire kamper som Helsingborg-trener. Mandag skal Larssons menn måle krefter mot tabellnabo Örebro.

DEL

Det er en stille mandag for sportsintereserte. Tour de France-feltet rullet opp og ned Champs-Élysées i går, og markerte med det slutten på 2019-utgaven av det spennende sykkelrittet. I den danske Superligaen møter Aalborg Silkeborg på førstnevntes hjemmebane. Heldigvis spilles det også to kamper i Allsvenskan og det har vi planer om å tjene penger på. 

NB! På onsdag er det 68 millioner i Vikinglotto-potten!

Helsingborg IF - Örebro SK B 3,00 (spillestopp 18:55)

Allsvenskan er omtrent halvspilt og Helsingborg ligger på tolvte plass. Det nyopprykkede laget fra Skåne har fire poeng ned til kvalikplasserte Kalmar på fjortende plass. «Mjölkkossan» tilbragte store deler av vårsesongen på kvalikplassen, men to seire på de siste fire kampene har ført til tabellklatring for de rødkledde. Laget som trenes av tidligere Barcelona- og Celtic-spiller Henrik Larsson tapte imidlertid sist kamp 2-0 mot serietoer AIK på deres hjemmebane Friends Arena. Helsingborg har vunnet tre, spilt uavgjort tre ganger og tapt to på sine hjemmekamper denne sesongen.

Spill her.

Bortelaget ligger rett over Helsingborg på tabellen. De to lagene har like mange poeng, men Närke-laget har ett mål bedre målforskjell. I motsetning til mandagens hjemmelag, har Örebro vært inne i en dårlig periode de siste kampene. Tre tap på rad rundt månedsskiftet juni/juli medførte at Örebro falt fra niende til ellevte plass. 4-0-seieren mot Falkenberg sist serierunde var dermed av det etterlengtede slaget for   laget fra Behrn Arena. Örebro er ligaens niende beste bortelag og står med følgende bortestatistikk 3-1-4. 

Helsingborgs hjemmebanefordel og gode form gjør Skåne-gutta til favoritter før dette oppgjøret. I tillegg slo Helsingborg Örebro 1-0 på sistnevntes hjemmebane da lagene møttes i slutten av juni. Det var Henrik Larssons første kamp som Helsingborg-trener og det var hans menn som skapte de største sjansene. Likevel ble Örebro snytt for et straffespark og fikk et feilaktig annulert mål. Vi er enig med bookmakerne i at Larssons menn er favoritter. Vi mener at 3,85 på borteseier for et Örebro-lag som har gjort det bra på bortebane er veldig høyt. Særlig med tanke på at Örebro faktisk ligger over Helsingborg på tabellen og har nyvunnet selvtillit som følge av 4-0-seieren sist.