SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Arsenal kan gå på en sjokk-exit

PÅ RÆV: Arsenal og Granit Xhaka (t.h.) har en tøff oppgave i returoppgjørt mot Rennes hjemme på Emirates. London-klubben tapte den første kampen 1-3. (AP Photo/David Vincent)

PÅ RÆV: Arsenal og Granit Xhaka (t.h.) har en tøff oppgave i returoppgjørt mot Rennes hjemme på Emirates. London-klubben tapte den første kampen 1-3. (AP Photo/David Vincent) Foto:

Av

Rennes har muligheten til å utnytte Arsenal sitt tette kampprogram.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige torsdagensmeny:

Oddssingel Europa League: Salzburg gir aldri opp

Oddssingel Europa League: Frankfurt kan overraske i Italia

Oddssingel Europa League: Arsenal kan gå på en sjokk-exit

VM skiskyting: Sverige snyter Norge for gullet

Vikinglotto: Vant 221 millioner i Vikinglotto

Joker: Stakk av med 1,3 millioner i Joker

Torsdagens langoddsprogram byr på samtlige åtte returkamper i åttedelsfinalene i Europa League. I tillegg er det siste serierunde av grunnserien i Eliteserien i ishockey i Sverige. Raw Air fortsetter med renn både for kvinner og menn i Granåsen, mens det er verdenscupavslutning i super-G både for kvinner og menn i Andorra. I Østersund er klart for single mixed stafett. Natt til fredag spilles det ti kamper i NHL.

Fredag kan du stikke av med 513 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Arsenal – Rennes 1,25 – 5,00 – 9,00 U (spillestopp kl. 2055)

Arsenal ble overrumplet av Rennes i Frankrike forrige torsdag og tapte 1–3. The Gunners slo tilbake søndag da slo Manchester United 2-0, og påførte Ole Gunnar Solskjær sitt første nederlag i Premier League.

Men å gå videre i Europa League etter 1-3-tapet mot Rennes kan vise seg å bli en tøffere oppgave for Unai Emery sine menn. The Gunners kjemper om en topp fire-plassering i Premier League denne sesongen, og selv om Wolverhampton-kampen som skulle vært spilt på lørdag er utsatt, så er kampprogrammet tett. Spørsmålet før denne kampen er om Arsenal har råd til å satse alt på avansement i Europa League. Jeg tror svaret er nei.

Rennes viste i 16-delsfinalen at de ikke er noen pushover på bortebane. De færreste hadde trodd at franskmennene skulle gå videre til åttendedelsfinalen etter at de ga fra seg ledelsen på hjemmebane mot Real Betis og kampen endte 3-3, men de gjorde alle forhåndsspådommer til skamme og slo overraskende hjemmesterke Real Betis 3–1 i Sevilla.

Når det er sagt, så er Arsenal i brukbar form i øyeblikket. De har vunnet fire av de siste seks kampene, og hjemme på Emirates har de vært vanskelige å slå. De har vunnet de fem siste kampene hjemme i Nord-London etter at Manchester United sendte dem ut av FA-cupen.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Hjemmestatistikken denne sesongen viser imponerende 18 seire, tre uavgjorte og tre tap.

Men: Det er en ting Arsenal ikke har klart å gjøre noe med. De sliter defensivt. The Gunners har kun klart å holde nullen i ni av de 24 hjemmekampene sine. Nå møter de et Rennes-lag som har vist at de er i stand til å score mål – både hjemme og borte.

De banket Arsenal 3–1 i den første kampen, og franskmennene har kun gått målløse av banen i en av de siste tolv kampene. Statistikken på bortebane bør gi frysninger på ryggen til Arsenal-fansen. De har nemlig scoret i 17 av 19 bortekamper denne sesongen. Defensivt har ikke Rennes vært like gode. De har kun holdt nullen i fire bortekamper denne sesongen.

Rennes har flere klassespillere i troppen. Spissen M'Baye Niang har en fortid i blant annet AC Milan og Watford, og er en spiller som kan lage krøll for Arsenal-forsvaret. Også Hatem Ben Afra er en kjenning fra Premier League. Han har tidligere spilt i Newcastle, og han spilte i PSG før han kom til Rennes før denne sesongen. Selv om Rennes ikke har etb like velklingende klubbnavn som Arsenal, så skal man ikke kimse av dem. De skal lage problemer for London-klubben på torsdag, tror jeg.

Jeg tror Arsenal må prioritere Premier League, og det vil gå utover denne kampen. Det er mulig at vertene vinner en knapp 2-1-seier eller noe slikt, men oddsen på hjemmeseier frister ikke. Jeg ser for meg en tett og jevn kamp på Emirates. Da mener jeg det er mer spennende å satse på uavgjort til herlige 5,00 i odds. Det betyr at Arsenal ryker ut av Europa.

Klikk her for å levere dette spillet