SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Agüero har en vanvittig statistikk på Etihad

Sergio Aguero har scoret ti mål på de seks siste kampene mot Watford. Lørdag tror vi han tegner seg på scoringslisten igjen.  (AP Photo/Jon Super)

Sergio Aguero har scoret ti mål på de seks siste kampene mot Watford. Lørdag tror vi han tegner seg på scoringslisten igjen. (AP Photo/Jon Super) Foto:

Av

Sergio Agüero har scoret 15 av 18 mål på hjemmebane denne sesongen.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Lørdagskupongen: City er bankers på lørdagskupongen

Oddssingel Premier League: Spurs må ha tre poeng

Oddssingel Premier League: Vi tror superduoen senker Brighton

Oddssingel Premier League: West Ham er Cardiff sin skrekk-motstander

Oddssingel Premier League: Agüero har en vanvittig statistikk på Etihad

Oddsdobbel: Dobbel til nesten fem ganger spilles

Eurojackpot: H va skjer hvis du vinner 513 millioner kroner?

Vikinglotto: Vant annenpremien i Vikinglotto – ble mangemillionær

V65 Skive: V65-jackpot fra Danmark lørdagskveld

Det er syv Premier League-kamper på lørdagens langoddsprogram, og to av topplagene er i aksjon. Serieleder Manchester City skal møte Watford på Vicarage Road, mens Tottenham drar til St. Mary's for å møte Southampton. De anglofile kan også glede seg over at det er full runde i Championship, League One og League Two. I tillegg er det interessante kamper i 1. Bundesliga, i La Liga og i Serie A. Ellers er det %0 km klassisk fellesstart i langrenn, kombinert og laghopp fra Holmenkollen på oddsmenyen.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Manchester City – Watford – Sergio Agüero scorer minst to mål – 3,25 i odds (spillestopp kl. 1825)

Klikk her for å levere dette spillet

Manchester City slet seg til 1-0-seier mot Bournemouth forrige lørdag og tok tre viktige poeng. Liverpool klarte bare 0–0 i Merseyside-derbyet mot Everton på søndag, og dermed tok City over tabelltoppen i Premier League. Nå ligger Pep Guardiolas mannskap ett poeng foran Liverpool. Den ledelsen har de tenkt å beholde.

Lørdag skal de regjerende ligamesterne forsøke å ta sin sjette seier på rad i Premier League når Watford kommer til Etihad. City har vunnet ni av de siste ti ligakampene.

Manchester City har aldri tapt en Premier League kamp mot Watford. På ni kamper står de med syv seire og to uavgjorte. De har vunnet de syv siste kampene på rad med imponerende 22–3 i målforskjell!

De har også tettet igjen bakover etter nyttår. City har nemlig holdt nullen i de seks av de siste åtte kampene i Premier League. Før ørdagens kamp har de fire kamper på rad uten baklengsmål.

Watford har en nær sagt umulig oppgave foran seg. City har vært bunnsolide på hjemmebane, hvor de har tatt 42 av 45 mulige poeng denne sesongen. Crystal Palace er det eneste laget som har vunnet på Etihad denne sesongen.

City mangler Kevin De Bruyne som pådro seg en strekkskade i kampen mot Bournemouth. John Stones og Fernandinho er også ute, mens Aymeric Laporte er friskmeldt.

Watford får tilbake Kiko Femenía og Sebastian Prödl. Dermed har Javi Gracia en skadefri spillerstall. Jeg tror likevel ikke at de klarer å ta poeng på Etihad.

The Hornets har riktignok vunnet tre av de fire siste kampene sine, men de siter mot lagene i toppen. Watford har tapt tolv kamper på rad mot de etablerte topp seks-lagene siden de slo Arsenal 2–1 i januar 2017.

Å spille på City-seier gir svært dårlig betalt, men vi mener å ha funnet et spennende målscorerspill.

Sergio Agüero er toppscorer i Premier League med 18 mål. Det som er interessant å se er hvor han har scoret målene. Hele 15 av dem er scoret hjemme på Etihad.

Jeg tror den argentinske angriperen tegner seg på scoringslisten igjen i dag. Watford har hatt problemer med å stoppe ham tidligere, og jeg tror ikke de klarer det i dag heller. Agüero har scoret ti mål på de siste seks kampene mot Watford, inkludert to hat trick.

Agüero har en vanvittig statistikk på Etihad. City har vunnet de siste 24 kampene han har startet der, og argentineren har scoret utrolige 30 mål.

Oddsen på at han scorer to mål eller mer i lørdagens kamp gir 3,25 i odds. Det mener jeg er spillbart med den historien han har på Etihad og mot Watford.

Klikk her for å levere dette spillet