Gå til sidens hovedinnhold

RBK må gjøre noe ingen andre norske lag har klart

Artikkelen er over 3 år gammel

Zenit St. Petersburg har vunnet samtlige fem kamper de har hatt mot norske lag.

Midtukekupongen

Midtukekupongen denne uken består av kamper fra Mesterligaen og Europaligaen.

Det er flere spennende kamper. Blant kampene er Liverpool-Maribor, Napoli-Manchester City, Tottenham-Real Madrid og Rosenborg-Zenit St. Petersburg.

På Midtukekupongen ved fulltid er bonuspotten på 3,2 millioner kroner. Pausekupongen har en bonuspott på 360.000 kroner. Dette er siste sjanse for tipperne til å ta bonuspotten alene. Hvis ikke, fordeles den på alle som har tolv rette på tippekupongen lørdag.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 2040.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Liverpool – Maribor H

Liverpool vant hele 7–0 i Slovenia. Den var ny borterekord for Merseyside-laget. Liverpool slo Huddersfield 3–0 i helgen. Selv om Klopp mangler flere toneangivende spillere, så skal Liverpool vinne mot et Maribor-lag som kun har vunnet én av ni kamper i England.

2. Sevilla – Spartak Moskva H (U)

Sevilla har en håndfull spillere på skadelisten, men spanjolene skal likevel være gode nok på hjemmebane til å få revansj fra det flaue 1-5-tapet i Russland. Seieren var Spartaks største i Europa noensinne. Sevilla har en god statistikk mot russiske lag. Den viser 4-0-1.

3. Napoli – Manchester City B (U)

Manchester City valgte å hvile Agüero i helgens ligakamp mot West Brom. Pep Guardiola vet at City vil være videre fra gruppespillet om de unngår tap mot Napoli. De lyseblå får en tøff jobb. Napoli er ubeseiret i de fem siste hjemmekampene mot engelske lag (4-1-0).

4. Shakhtar Donetsk – Feyenoord H

Feyenoord er poengløse etter de tre første kampene i gruppespillet, og de får en vanskelig oppgave med å revansjere 1-2-nederlaget fra det omvendte møtet i Rotterdam. Shakhtar er sterke hjemme. Ukrainerne har vunnet de fire siste hjemmekampene i Europa.

5. FC Porto – RB Leipzig H (U)

Porto og Leipzig kjemper om annenplassen i denne gruppen bak Besiktas. Da lagene møttes i Tyskland vant Leipzig 3–2 mot portugiserne. Porto trives ikke mot tyske lag. De har tapt de fire siste kampene mot lag fra Bundesliga. Denne kampen er vidåpen.

6. Tottenham – Real Madrid U (HB)    

Spurs overrasket med å spille 1–1 mot Real på Santiago Bernabéu. Ronaldo & Co. sliter i den hjemlige ligaen, hvor de er åtte poeng bak Barcelona. Et Tottenham-lag uten Harry Kane tapte mot United lørdag, og toppscoreren vil også være savnet i denne kampen.

7. Borussia Dortmund – Apoel Nicosia H

Dortmund har mistet serieledelsen i Tyskland, hvor Bayern München har dyttet dem ned fra toppen. Men mot Apoel blir det full pott. Dortmund må gi gass i denne kampen. De har kun ett poeng så langt, og trenger en seier om de skal ta seg videre fra gruppen.

8. Lyon – Everton H (U)

Stakkars, Everton! Wayne Rooney & Co. står med fire tap på rad, og nå risikerer de å ryke ut av Europaligaen. Taper Everton mot Lyon og Atalanta unngår nederlag i sin kamp, så er The Toffeemen ute. Lyon er ubeseiret i de seks siste hjemmekampene i Europa. Jevnt!

9. Arsenal – Røde Stjerne H

Arsenal slo serberne 1–0 i det omvendte oppgjøret. The Gunners er et av fire lag som har vunnet alle kampene sine i gruppespillet, og de er klar for avansement dersom de unngår tap i London. Røde Stjerne har kun vunnet én av åtte kamper i England. Det var i 1973!

10. Athletic Bilbao – Östersund FK H (U)

Europa-eventyret til Östersund fortsetter. Det svenske overraskelseslaget er ubeseiret i gruppespillet så langt. Disse lagene spilte 1–1 i Sverige, men svenske får en tøff oppgave borte i Baskerland. Athletic har vunnet seks av de siste syv hjemmekampene i Europa.

11. Lazio – Nice H

Lazio er i kjempeform. De har vunnet de syv siste kampene, blant andre bortekampen mot Nice (3-1). Nice på sin side opplever en gedigen nedtur. De har tapt de fem siste kampene. Lazio, som har vunnet seks av de syv siste hjemmekampene i Europa, er favoritter.

12. Rosenborg – Zenit St. Petersburg B

RBK tapte 1–3 i Russland, og statistikken er lite lystig lesning for trønderne. Zenit har nemlig vunnet fem av fem kamper mot norske lag. De har scoret elleve mål og kun sluppet inn to. Russerne vil imidlertid være klar for avansement med uavgjort på Lerkendal.

 

Kommentarer til denne saken