SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Norge faller på bettinglistene etter Rybaks framføring

LISBOA, PORTUGAL 20180510.
Alexander Rybak från Norge framför bidraget That's How You Write A Song under den andra semifinalen i Eurovision Song Contest på Altice Arena i Lissabon.
Foto: Stina Stjernkvist/TT / NTB scanpix

LISBOA, PORTUGAL 20180510. Alexander Rybak från Norge framför bidraget That's How You Write A Song under den andra semifinalen i Eurovision Song Contest på Altice Arena i Lissabon. Foto: Stina Stjernkvist/TT / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Alexander Rybaks framføring i den andre Eurovision-semifinalen virket til å gå bra, men så ikke ut til å overbevise bookmakerne, som sender Norge nedover.

DEL

Rybak, som i konkurransen framfører sin egen «That's How You Write A Song», var første artist på scenen i Lisboa.

Han startet framføringen med å smile bredt og så ut til å kose seg på scenen. Én gang tok han seg til øret for å rette på enten mikrofonen eller øreproppen, men ellers kunne man ikke observere noe som ikke gikk etter planen.

Det karakteristiske hoppet med fela satt perfekt med pyroteknikken, og TV-seerne fikk glede av grafikk på skjermen perfekt synkronisert med Rybaks bevegelser.

Sangjubileum

Som en kuriositet kunne programlederne nevne at Rybak nå sto for framføringen av sang nummer 1.500 i Eurovision Song Contest.

Bare 10 av 18 land går videre fra torsdagens semifinale, som er den andre. Spillselskapene flyttet etter framføringen torsdag nedover på listene. Fra en andreplass har Norge brått falt til en femteplass Eurovisionworlds samlede oversikt.

Portugal er tittelforsvarer

Det vil imidlertid komme som et stort sjokk om ikke Rybak tar Norge videre.

Årets konkurranse arrangeres i Portugal, etter at Salvador Sobral sang landet til topps i fjor med låten «Amar pelos dois». I år deltar 43 land, noe som er tangering av rekorden fra 2008 og 2011.

(©NTB)

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir