Nes Storband spiller to julekonserter søndag, slik at alle som har kjøpt billetter skal få komme på konsert.

Det har vært et gledelig stort forsalg av billetter til årets julekonsert med Nes Storband og vokalistene Stina Stenerud og Heine Totland søndag 12. desember. De nye nasjonale antallsbegrensningene gjør at det dessverre ikke vil bli plass til alle på den ene annonserte forestillingen kl 18.

Både storbandet og Nes kulturhus ønsker at alle som har kjøpt billett, skal få anledning til å oppleve konserten. Vi har derfor kommet fram til at det holdes to konserter, den første som planlagt kl 18.00 og den andre kl 20.15. Vi er veldig glade for at det kan løses på denne måten, selv om det beklageligvis vil føre til at noen publikummere må «forskyves» til den andre forestillingen.

Fordelingen av billetter til første og andre forestilling vil bli foretatt av kulturhuset. De aller fleste har kjøpt billetter via kulturhusets nettsider, og disse vil få personlig e-post vedrørende plassfordeling. Følg derfor med på innboksen og kulturhusets nettsider for å sjekke hva som gjelder.

Alle plassreservasjoner løses opp, og publikum vil få tildelt sete når de kommer inn i salen. Nærkontakter vil imidlertid kunne sette seg inntil hverandre etter at de har inntatt de anviste plassene.

Fortsatt kan det komme uforutsette ting i veien, men nå håper vi inderlig å kunne gjennomføre konsert etter avlysningen i fjor.

Kulturhuset vil legge til rette for at alle smittevernanbefalinger blir fulgt, slik at publikum får en trygg, god og stemningsskapende musikkopplevelse med Nes Storband og to fremragende vokalister. Musikalsk leder er Erland Helbø.