Gå til sidens hovedinnhold

Sparket ned motspiller – nå har han fått dommen

Artikkelen er over 1 år gammel

LSK må klare seg uten Tobias Salquist i tre kamper etter utvisningen i cupen.

Fredag ettermiddag fikk den danske midtstopperen dommen etter nedsparkingen av Gjelleråsens Eirik Steine. Disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund har idømt Salquist tre kampers karantene.

Se nedsparkingen til Salquist lenger ned i artikkelen!

Dermed må 23-åringen stå over seriekampene mot Bodø/Glimt (borte, 5. mai) og Rosenborg (hjemme, 11. mai), samt den neste cupkampen. Hvem som blir LSKs motstander der offentliggjøres 6. mai.

– Vi tar karantenen til etterretning og vil ikke gå videre med saken, sier sportssjef Simon Mesfin til rb.no.

23-åringen var en angrende synder etter hendelsen og la seg helt flat.

– Det var et svart øyeblikk. Jeg mistet hodet, og jeg vet ikke hvorfor jeg gjorde det. Det var dumt. Det kostet laget mye og det kan koste meg seriekamper. Det var det verst tenkelige som kunne skje. Jeg har fått rødt kort før, men ikke på denne måten. Det skjer aldri igjen, sa Salquist til rb.no.

SE SITUASJONEN SOM GA RØDT HER:

Sportssjef Mesfin hadde også Salquist inne på sitt kontor etter episoden på Li kunstgress tidligere denne uka.

– Vi har hatt et møte. Det er ikke noe tvil om at han fortsatt er en angrende synder. Tobias hadde vel beklaget seg til halve bygda allerede før han var i garderoben. I dag var han på kontoret mitt hvor jeg var klar på at dette er total uakseptabel opptreden. Han har fått vite om hva vi står for som klubb og at han er et forbilde for mange i lokalmiljøet, ikke bare alle som var på Gjelleråsen, men også vår egen breddeavdeling. A-lagsspillerne skal opptre på en profesjonell måte, uttalte Mesfin.

RB-TV: Se LSK-magasinet før Bodø/Glimt-kampen her!

HØR RB-SPORTENS PODCAST MED KRISTOFFER ØDEMARKSBAKKEN:

 

SE VÅRT TV-MAGASIN OM LOKALFOTBALLEN PÅ ROMERIKE:

 

Kommentarer til denne saken