PST fjernet hai fra Twitter-feeden

Oslo  20181027.
Et bilde fra nettbrettspillet ' Hungry Shark Evolution » lå lørdag morgen på Twitter-feeden til Politiets sikkerhetstjeneste (PST) en halvtime før det ble fjernet. I flg TV2 viste det hele seg å være et feiltrykk fra sønnen til kommunikasjonssjef i PST, Martin Bernsen.
Foto: Skjermdump Twitter / NTB scanpix

Oslo 20181027. Et bilde fra nettbrettspillet ' Hungry Shark Evolution » lå lørdag morgen på Twitter-feeden til Politiets sikkerhetstjeneste (PST) en halvtime før det ble fjernet. I flg TV2 viste det hele seg å være et feiltrykk fra sønnen til kommunikasjonssjef i PST, Martin Bernsen. Foto: Skjermdump Twitter / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Klokken 7.56 lørdag morgen ble det postet et bilde av en hai på Twitter-feeden til Politiets sikkerhetstjeneste (PST).

DEL

Bildet som ble postet stammet fra nettbrettspillet « Hungry Shark Evolution » og ble fjernet etter en halv time. Det hele viste seg å være et feiltrykk fra sønnen til kommunikasjonssjef i PST, Martin Bernsen

– Det var sønnen min som spilte på iPaden, og så kom han borti «dele»-knappen, forteller Bernsen til TV 2, og legger til:

– Jeg tror det er på tide at han får seg en egen iPad.

Som kommunikasjonssjef håndterer Bernsen medier for PST, og har Twitter-kontoen lett tilgjengelig hjemmefra. Han forsikrer at det ikke er sensitive opplysninger lagret på iPaden.

– Det ligger ingenting gradert på nettbrettet, sier Bernsen.

(©NTB)

Artikkeltags