Til høsten skal nemlig programmet «Norske talenter» tilbake på norske tv-skjermer. Denne gangen vil programmet gå på TVNorge og discovery+.

Det er Solveig Kloppen fra Jessheim som skal lede programmet når det returnerer. Programmet har hun ledet hele seks ganger før, men da på TV 2. Det var i 2021 det ble kjent at Kloppen meldte overgang til Discovery.

– Da jeg fikk forespørselen om å lede «Norske talenter» for TVNorge, ble jeg så glad at jeg jublet høyt og klappet i hendene. Jeg simpelthen elsker dette programmet, og kan ikke vente med å komme i gang med forberedelsene og ikke minst til å møte og vise fram alle de fantastiske talentene som alltid dukker opp fra ingenting. Dette skal bli så bra, sier Kloppen i en pressemelding.

Alle kan delta

I programmet kan folk i alle aldre delta med sine talenter.

– Vi har sikret oss verdens kanskje aller kuleste talentkonkurranse, der alle slags folk kjemper mot hverandre i alle verdens kunster. Til å lede det har vi fått den beste og best erfarne «Norske talenter»-programlederen i hele Norge, sier programdirektør i Warner Bros Discovery i Norge, Magnus Vatn, i pressemeldingen.

Det er foreløpig ikke klart hvem som skal sitte i dommerpanelet.

Les også

– Foreløpig er det bare en hobby, men jeg ønsker at det skal bli kjempestort