Viken fylkeskommune ønsker testpersoner som kan få låne elsykkel med piggdekk. Forutsetningen er at du har tilknytning til Rælingen eller Lillestrøm.

Fylkeskommunen ønsker å undersøke hvordan det oppleves å vintersykle i disse kommunene. Piloten gjennomføres av lnspiria science center.

Hvis du blir valgt ut til å delta i pilotprosjektet, får du låne elsykkel med piggdekk i perioden januar­ – mars 2022. Sykkelen bruker du som du selv ønsker, men testsyklistene oppfordres til å bruke den så mye som mulig. Underveis rapporterer deltakerne digitalt hvordan de bruker sykkelen og hvordan dette fungerer i hverdagen.

Man kan også bruke sin egen sykkel, hvis man foretrekker det.

Mot slutten av perioden får testsyklistene også invitasjon til en spørreundersøkelse, samt ett eller flere intervjuer om erfaringene de har gjort deg.

Piloten gjelder altså for Rælingen og Lillestrøm kommune. Personer som bor, jobber, studerer eller av andre grunner reiser i disse kommunene, kan delta. Man trenger ikke å bo i kommunene. Man kan delta som privatperson eller som bedrift. Det er totalt 30 plasser i piloten.

Her kan du melde din interesse for prosjektet.