Gå til sidens hovedinnhold

Slik var natta på Romerike: – Husstøy, fest og leven

Kvelden startet med et brak. Og det fortsatte gjennom natta, ifølge politiet.

Operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt forteller om en natt preget av mange meldinger om både trafikale utfordringer, bortvisninger, fyll, slåssing og vold.

– Det har vært mye husstøy, fest og leven. Vi merker at det har vært mer trykk enn tidligere helger, sier Sveen.

Eggkasting og dunking i vegger

Allerede lørdag kveld meldte politiet om flere hendelser på Romerike. Mange av disse var knyttet til unge mennesker og også halloween-feiring. Blant annet fikk politiet henvendelser om eggkasting, dunking på dører og vegger til folk.

– Det har vært flere henvendelser til Øst politidistrikt enn vanlig. Det har vært en del ordensproblematikk med unge mennesker involvert, sa Skaftnes sent lørdag kveld.

Les også

Bråk flere steder: – Eggkasting, hærverk og slåssing

Også gjennom natten har politiet fått mange klager på støy fra fester over hele Romerike, ifølge Sveen.

Dette er blant nattens hendelser:

* Klokken 00.20 skal en mann i 20-årene ha oppført seg truende overfor en vakt på utestedet Hydranten. Vedkommende ble bortvist fra stedet. Mannen er hjemmehørende på Jessheim.

* Klokken 00.35 mottok politiet melding om tilløp til slåssing ved Bowling 1, også på Jessheim. Politiet var raskt på stedet og fikk roet ned stemning. Det skal ikke ha rukket og blitt utdelt verken slag eller spark.

* Rundt klokken 02.00 ble to personer bortvist fra Jessheim sentrum. De skal ifølge Sveen, ha vært overstadig beruset og «dumme».

* Like før halv tre i natt, fikk politiet melding om slåssing på en adresse på Fetsund. Politiet rykket ut og pågrep en mann i forbindelse med hendelsen. En person ble sendt til legevakta.

* Ikke lenge etter fikk politiet melding om bråk på en privat adresse på Skjetten. Der skal en mann ha erkjent å ha gått til fysisk angrep på en kvinne. Mannen er i 40-årene og blir anmeldt for forholdet. Den fornærmede kvinnen er i 30-årene. Det opprettes sak.

* Politiet mottok også melding om et trafikkuhell på fylkesvei 177 ved Odalsvegen i Eidsvoll. Her skal en bil ha havnet utenfor veien og fått materielle skader i front etter å ha truffet en lyktestolpe. Føreren, en mann i 20-årene, ble sendt til Eidsvoll legevakt for en sjekk.

Les også

Mann mistet førerkortet etter «Idiotkjøring»

Les også

Fant livløs person: – Sparket ned av mann i vikingkostyme

Kommentarer til denne saken