Gå til sidens hovedinnhold

Slik er smittesituasjonen i kommunene søndag

Siden forrige statusoppdatering fra Romerikes Blad 8. juli har ytterligere tre romerikinger testet positivt for koronaviruset. Det er nå til sammen 722 innbyggere som har blitt bekreftet smittet.

Lillestrøm: Siden onsdag er det meldt om to nye smittetilfeller i Lillestrøm, ett på torsdag og ett nytt på fredag. Til sammen har nå 245 personer vært smittet av koronaviruset i kommunen. Kommunen opplyser ikke lenger om antall friskmeldte.

Ullensaker: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Ullensaker den siste tiden. Dermed har til sammen 79 personer vært bekreftet smittet. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Lørenskog: Den siste tiden er det påvist ett nytt tilfelle i kommunen. Totalt har 146 personer fått påvist smitte. Kommunen oppgir ikke lenger informasjon om antall friskmeldte, da ansvaret for oppfølging er overført til fastlegene.

Nittedal: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i kommunen den siste tiden. Til sammen har 53 personer vært bekreftet smittet. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Rælingen: Det er ikke meldt om endringer i Rælingen den siste tiden. Totalt har 42 personer fått påvist smitte av viruset, og 38 av disse er friskmeldte. Kommunen har også ett dødsfall knyttet til koronaviruset.

Nes: Det har ikke blitt bekreftet noen nye smittetilfeller i kommunen den siste tiden. 21 personer har vært bekreftet smittet, og 20 av disse er friskmeldte.

Les også

FHI bistår kommunen – vet fremdeles ikke hvordan smitten kom inn på skolen

Hurdal: I Hurdal har fremdeles kun én person vært bekreftet smittet av koronaviruset, og denne personen er friskmeldt.

Gjerdrum: Kommunen har ikke meldt om nye smittetilfeller den siste tiden. Ti personer har fått påvist smitte av viruset i kommunen. De har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Eidsvoll: Det er ikke kommet noen oppdatering fra kommunen den siste tiden. Totalt 42 personer har vært bekreftet smittet, og alle disse er friskmeldte.

Nannestad: I Nannestad har totalt 19 personer vært bekreftet smittet, og alle disse er friskmeldte. Det har ikke kommet noen nye bekreftede tilfeller den siste tiden.

Aurskog-Høland: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Aurskog-Høland den siste tiden. Totalt ti personer har vært bekreftet smittet av viruset. Åtte av disse er friskmeldte, mens to av de smittede er døde.

Enebakk: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i kommunen den siste tiden. Til sammen har 54 personer fått påvist smitte av koronaviruset. Kommunen har hatt seks koronarelaterte dødsfall.

Les også

Seks nye smittetilfeller i én kommune: – Vi gjorde et lite hopp

Kommentarer til denne saken