Gå til sidens hovedinnhold

Slik er smittesituasjonen i kommunene søndag

Artikkelen er over 1 år gammel

Siden forrige statusoppdatering fra Romerikes Blad 8. juli har ytterligere tre romerikinger testet positivt for koronaviruset. Det er nå til sammen 722 innbyggere som har blitt bekreftet smittet.

Lillestrøm: Siden onsdag er det meldt om to nye smittetilfeller i Lillestrøm, ett på torsdag og ett nytt på fredag. Til sammen har nå 245 personer vært smittet av koronaviruset i kommunen. Kommunen opplyser ikke lenger om antall friskmeldte.

Ullensaker: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Ullensaker den siste tiden. Dermed har til sammen 79 personer vært bekreftet smittet. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Lørenskog: Den siste tiden er det påvist ett nytt tilfelle i kommunen. Totalt har 146 personer fått påvist smitte. Kommunen oppgir ikke lenger informasjon om antall friskmeldte, da ansvaret for oppfølging er overført til fastlegene.

Nittedal: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i kommunen den siste tiden. Til sammen har 53 personer vært bekreftet smittet. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Rælingen: Det er ikke meldt om endringer i Rælingen den siste tiden. Totalt har 42 personer fått påvist smitte av viruset, og 38 av disse er friskmeldte. Kommunen har også ett dødsfall knyttet til koronaviruset.

Nes: Det har ikke blitt bekreftet noen nye smittetilfeller i kommunen den siste tiden. 21 personer har vært bekreftet smittet, og 20 av disse er friskmeldte.

Les også

FHI bistår kommunen – vet fremdeles ikke hvordan smitten kom inn på skolen

Hurdal: I Hurdal har fremdeles kun én person vært bekreftet smittet av koronaviruset, og denne personen er friskmeldt.

Gjerdrum: Kommunen har ikke meldt om nye smittetilfeller den siste tiden. Ti personer har fått påvist smitte av viruset i kommunen. De har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Eidsvoll: Det er ikke kommet noen oppdatering fra kommunen den siste tiden. Totalt 42 personer har vært bekreftet smittet, og alle disse er friskmeldte.

Nannestad: I Nannestad har totalt 19 personer vært bekreftet smittet, og alle disse er friskmeldte. Det har ikke kommet noen nye bekreftede tilfeller den siste tiden.

Aurskog-Høland: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Aurskog-Høland den siste tiden. Totalt ti personer har vært bekreftet smittet av viruset. Åtte av disse er friskmeldte, mens to av de smittede er døde.

Enebakk: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i kommunen den siste tiden. Til sammen har 54 personer fått påvist smitte av koronaviruset. Kommunen har hatt seks koronarelaterte dødsfall.

Les også

Seks nye smittetilfeller i én kommune: – Vi gjorde et lite hopp

Kommentarer til denne saken