Gå til sidens hovedinnhold

Slik er smittesituasjonen i din kommune fredag

Fredag er det så langt ingen nye bekreftede smittetilfeller av koronaviruset på Romerike. Til sammen har 592 romerikinger vært bekreftet smittet av koronaviruset.

Lørenskog: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller fredag ettermiddag. Til sammen har 105 personer testet positivt, og minst 84 personer er friskmeldte i Lørenskog. Det føres ikke lenger oversikt over antall friskmeldte av kommunen.

Enebakk: Fredag er det ingen endring i kommunen. Totalt har 51 personer testet positivt for koronaviruset, og 42 av disse er bekreftet friskmeldte. I tillegg har seks personer mistet livet ved Kopås sykehjem. Kommunen kommer med oppdateringer mandag, onsdag og fredag.

Nes: Det er ikke meldt om noen nye smittetilfeller i Nes fredag kveld. Totalt har 20 personer fått påvist koronaviruset, og 17 av disse er friskmeldte.

Aurskog-Høland: Det er ikke meldt om noen nye smittetilfeller i kommunen den siste tiden. Til sammen har ti personer testet positivt for koronaviruset, åtte av disse er friskmeldte. Kommunen har to dødsfall, begge beboere ved Hemnes sykehjem.

Nittedal: Fredag ettermiddag meldes det ikke om noen nye smittetilfeller i Nittedal. Til sammen har 51 personer testet positivt for koronaviruset i kommunen.

Hurdal: I Hurdal har fremdeles kun én person fått påvist smitte av koronaviruset, og denne personen er friskmeldt.

Lillestrøm: Det meldes ikke om noen endringer i storkommunen fredag kveld. Til sammen har 178 personer blitt bekreftet smittet, mens minst 124 av disse er friskmeldte.

Eidsvoll: I grunnlovsbygda meldes det hittil fredag kveld ikke om noen nye smittetilfeller. Til sammen har 42 personer fått påvist koronaviruset, og 40 av disse er nå friskmeldte.

Ullensaker: Det er det ingen endring i kommunen fredag kveld. Til sammen har 67 personer blitt bekreftet smittet av viruset i kommunen. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Gjerdrum: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Gjerdrum den siste tiden. Til sammen ti personer har fått påvist viruset i kommunen. Kommunen har ikke svart på RBs spørsmål om antall friskmeldte.

Nannestad: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller den siste tiden. Til sammen har 18 personer i Nannestad vært bekreftet smittet av viruset, og alle disse er friskmeldte.

Rælingen: Fredag kveld er det ikke meldt om noen endring i kommunen. Til sammen har 39 personer testet positivt i kommunen, og 31 av disse er friskmeldte.

Kommentarer til denne saken